הנדסת מזון
Al-Quds University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Abu Dis, מדינה פלסטינית
שפות
אווסטן
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Aug 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תעשיית המזון מסתמכת על קשת רחבה של תהליכים לייצור כמות עצומה זו שאנו רואים היום של סוגי מזון. הגיאומטריה משמשתמזון עקרונות כימיה, מיקרוביולוגיה והנדסה מבחינת עיצוב תהליכי ייצור מזון .
התוכנית ההוראה של המחלקה להנדסת מזון מתמקדת במתן התלמיד עם מיומנויות ומושגים הקשורים בהנדסת מזון וטכנולוגיה, אשר מתמקדים פיתוח מוצרי מזון חדשים ותהליכי עיצוב לייצור מזון כזה ובחירת חומרי אריזה ולימוד תקופת התוקף וההערכה האורגנולפטית של המוצר . עיצוב ובקרת תהליכים במפעלי מזון, שיטותהפקה של מזונות פונקציונליים, בקרת איכות של מוצרי מזון, כמו גם ניהול של מפעלי מזוןושיטות שיווק מוצרי מזון .
בנוסף בדיקות מיקרוביולוגיות כימיים, סטודנטים להנדסה יהיהמזוןכדי ללמוד את התופעות הבסיסיות שאינו קשור ישירות לייצור מוצרי מזון ותכונותיהם.
תוכנית הוראת מח' מכינה את בוגריה לבצע מספר משימות מגוונות בתחום המזון, אשר הפך משתלבת בתעשיית ההיי - טק בתהליכים מרובים המבוסס על טכנולוגיית Alehioatin והכימיה.
מחלקה להנדסת מזון מאופיינת להיות הבוגרים שלהם יזכו לעבודה בתחום הביוטכנולוגיה (ביוטכנולוגיה) הנדסת תעשיות מזון.
בנוסף עבודה בסניפים השונים של תעשיית המזון והביוטכנולוגיה יהיה בוגרי המחלקה הם מתאימים גם לעבודה בתעשיית התרופות ותעשיית הקוסמטיקה בתחומי המחקר במוסדות המחקר מתעניין במדע החיים הנדסה סביבתית . כפי יוכלו לעבוד במוסדות העוסקים השליטה בתעשיית המזון והביוטכנולוגיה (מכון התקנים) ויוכל לעבוד חברות ייעוץ מתעניינים באוכל ופיתוח סביבתי.
על בית הספר
שאלות
קורסים דומים
תואר ראשון במערכת מזון: ניהול, קיימות וטכנולוגיות
- Parma, איטליה