קרא את התיאור הרשמי

הכרה בינלאומית

Institut Paul Bocuse הוא חבר האליטה הבינלאומית כאשר מדובר בהוראה בתחומים של ניהול אירוח ואמנויות בישול.

בהשראת שני מייסדי החזון שלה ואת הקריירה יוצאת הדופן שלהם - פול בוקוס, הכוכב הבינלאומי של האמנויות הקולינריות, ואת השף של המאה עם 3 כוכבי מישלן במשך 50 שנים, ו ג 'רארד פליסון, מייסד שותף של קבוצת אקור, התגלמות של הצלחה ניהולית ויזמית - המכון נהנה מיוקרה ייחודית בצרפת ובעולם כולו.

המטרה שלנו: להעביר את התשוקה שלהם ואת החזון החדשני והמודרני שלהם אליך, אחד שהצוות שלנו הצליח להסתגל לשינויים באופן שבו התעשייה שלנו עובדת, להכשיר כל אחד ואחד מכם כדי שתוכלו להתמודד עם האתגרים של מחר.

אמנות הלימוד

  • 140 מרצים ואנשי מקצוע בעלי הכשרה גבוהה ורב-תחומית יעבירו בפניכם את הניסיון הניהולי הבינלאומי שלהם בכל תחומי העסקים של המלון והמסעדה. 40 מהם יש דוקטורט או דוקטורט אחר.
  • החינוך הקולינרי שלנו מבוסס על שיתוף חוויות ומיומנויות של יותר מ -20 מומחים, מקצועיים, שפים קבועים, כולל צוות של Milleurs Ouvriers בצרפת.
  • יותר מ 150 מומחים מרחבי העולם הם הדובדבן על העוגה של צוות ההוראה פנטסטי שלנו. אתה יכול לקצור את rewards של חוויות מדהימים שלהם כדי לחשוף את הסגנון שלך מאוד.

קח שליטה על החיים שלך

אנחנו בעלי שם עולמי לשים את בני האדם ממש במרכז הגישה שלנו לחינוך. אנו שואפים להכיר ולהביא כישרון באמצעות גישה ייחודית המסייעת לכל אדם להצטיין ולחשוף כל היבט של האישיות שלו או שלה.

אצלנו, אתה יכול להתאים אישית את הלמידה שלך על ידי בחירה אפשרויות אשר לחדד את היכולות שלך על פי הכישורים שלך ואת השאיפות שלך, הן מקצועית והן אישית.

להטביע את העתיד

התוכניות שלנו, החל לתואר ראשון ועד דוקטורט, מבוססות על מודלים אקדמיים בינלאומיים, המעניקים לך הכרה אקדמית ומקצועית ברחבי העולם.

Institut Paul Bocuse היא קבוצת ההדרכה האירופית היחידה המתמחה בתעשיית האירוח שמרכז המחקר שלה בקמפוס שלה.

מקור לחדשנות המצלמת את העתיד, מחקר זה מעשיר כל הזמן את התוכן של התוכניות שלנו ולוודא שאנו נמצאים בחזית החינוך.

ממש בליבת מערכת החינוך שלנו, השיטות והמנהגים שלנו תמיד היו דינמיים ויצירתיים, כולל:

  • לימודי מקרה בין-אוניברסיטאי
  • SPOCs
  • משחקים רציניים
  • ללמוד דרך משחק
  • הכיתות התהפכו
  • אינקובטורים עסקיים

אנו מעודדים למידה באמצעות ניסיון, מציע לך כמה כישורים ספציפיים מאוד של היכולת לפתוח את דעתך בשילוב עם רמה גבוהה של מומחיות מעשית.

התיאוריה משתנה עם למידה מעשית: תוכלו לקחת חלק במגוון פרויקטים משותפים בשיתוף עם החברות השותפות שלנו. גישה זו ללמידה מסייעת לך לאחד את מה שאתה יודע, נותן לו משמעות, מפתחת את היזמות הרוח שלך, את המנהיגות שלך ואת היכולת שלך להביע את עצמך בפומבי.

סטודנטים Institut Paul Bocuse לוקחים חלק באירועים מרכזיים כמו SIRHA, כדי לבוא עם מושגים חדשים המעניקים את כל המקצוע.

צור הזדמנויות חדשות לעתיד שלך

אנחנו המכללה הראשונה המוקדש אירוח ואמנות קולינרית עם מרכז הפיתוח. זה מורכב מומחים של תעשיית האירוח ואת המאמנים משאבי אנוש המסייעים להרכיב את השלבים השונים של תוכנית הקריירה שלך.

במהלך שבוע האינדוקציה שלכם, אתם תשלימו הערכת מיומנויות ומבחן אישיות כדי לבסס את הפרופיל האישי והמקצועי שלכם, כך שאתם יכולים להחליט איתנו איך אתם רוצים לפתח את השילוב העתידי שלכם במקום העבודה.

הוראות שלב עם עולם משתנה באופן קבוע

היכולת שלך לחשוב על העתיד, להיות פרואקטיבית בעולם המשתנה ללא הרף, תעזור לך להרחיב את המיומנויות הטכניות והניהוליות שאתה קולט במהלך החינוך שלך.

אנחנו כאן כדי לעזור לך לאורך כל חייך ולוודא שאתה מוצא את הנתיב הנכון עבורך באזורים קיימים או עתידיים של המלון ותעשיית המסעדות.

התוכניות מועברות ב:
  • אנגלית
  • צָרְפָתִית

מוסד לימודים זה גם מציע:

Bachelor

Institut Paul Bocuse

תעשיית האירוח דורשת הסתגלות וידע מעמיק של ההתנהגות, אורח החיים ותחומי העניין של לקוחות בינלאומיים תובעניים יותר ויותר. ... [+]

הצטרף לדור הבא של מנהלים, מנהיגים בתעשיית האירוח, להיות נושאי סטנדרטים של הערכים החדשניים שלנו

תעשיית האירוח דורשת הסתגלות וידע מעמיק של ההתנהגות, אורח החיים ותחומי העניין של לקוחות בינלאומיים תובעניים יותר ויותר.

תוכלו לפתח מומחיות ניהולית עם ערך מוסף ניכר, שנדרש על ידי הקבוצות הבינלאומיות הגדולות.אתם מנהיגים טבעיים ותודות לאישיות שלכם, יש לכם חזון שבאמת בולט ויכול לגרום לשירות אישי.אתה מכיר את הטכנולוגיה העדכנית ביותר כדי לשפר את חוויית הלקוח, כמו גם את הקודים של המקצוע שלך יכול לשנות אותם לרוח של העסק שלך.... [-]
צרפת Écully
הרשמה פתוחה
אנגלית,צָרְפָתִית
תכנית מלאה
4 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית