קרא את התיאור הרשמי

  • סוג: שלוש שנים תואר
  • משך הפעילות: 3 שנים
  • גישה: חינם
  • תואר: L-18, כלכלה ומנהל עסקים

3 תכניות לימוד

  • מדעי המזון
  • bioeconomy
  • Biosciences

פרויקט הדרכה חדשני וחסר תקדים בנוף האוניברסיטה האיטלקית, שבו משולבת התרבות הניהולית עם התרומה המדעית והטכנולוגית של מדעי הטבע וטכנולוגיות המזון , על מנת להכשיר דמויות ניהוליות בעלות מיומנויות מיוחדות, המיועדות למערכת המזון החקלאית.

הקורס נולד בלב עמק המזון והעביר את מסורת המחקר המדעי וההסמכה הקשורים למחלקות המעורבות ( כלכלה ומדעי עסקים , מדעי הכימיה, חיים וסביבה סביבתית ומדעי המזון והתרופות ) לטובת ההקשר המיוחד של חברות, קונסורציומים, מוסדות איטלקים ואיטלקיים, גופי הסמכה ורשתות אספקה המאפיינות את החקלאות של ארצנו.

אז אתה יכול לסמוך על היבטים שונים שיכולים לעזור לך את האתגרים הניהוליים הבאים:

  • מסלול בינתחומי המתמקד בידע ספציפי ומפורש;
  • את ההחלפה המתמשכת בין ההקשר של ייצור המזון החקלאי לבין ההשתלמות של המחקר והאוניברסיטה;
  • נוכחות של שלוש כתובות ספציפיות שיאפשרו לך להתמחות בנושאים של ניהול, קיימות סביבתית וטכנולוגיות הקשורות בייצור ושימור של מזון.

תוצאות למידה

הקורס נועד להכשיר פרופילים מקצועיים חדשים עם מיומנויות ייחודיות ורבגוניות בתוך מערכת המזון.

ההשתתפות בקורס מאפשרת למנויים:

  • השלם את רמת ההכנה באמצעות ההנחה של ידע מתמחה בתחום של valorisation של רשתות אספקת מזון
  • רכש מיומנויות ייחודיות וחיצוניות בנושאים הקשורים לגבולות: שיווק ותקשורת בתעשיית האגרי-מזון, תפעול וניהול שרשרת האספקה, אסטרטגיות לבינאום, מחקר ופיתוח, בקרת איכות והסמכה
  • שיפור באמצעות הפניה מתמדת לכלי הוראה פעילים, יכולות אינדיבידואליות על מנת להעדיף את ההכנסה בחברה במשרות המאופיינות באחריות גבוהה
  • להבטיח קשר מתמיד עם הקהילה העסקית, מכוח מעורבותם של עדים מהחברות העיקריות הפועלות בשרשרת האספקה.

כי בפארמה

פרויקט תרבותי חדשני וחסר תקדים בסצינה האיטלקית, שבו משולבת התרבות הניהולית עם תרומה מדעית וטכנולוגית של מדעי הטבע וטכנולוגיות מזון, להכשרת דמויות ניהוליות ומקצועיות בעלות מיומנויות ומיומנויות ייחודיות למערכת החקלאות.

הקורס נולד בלב עמק המזון ומכניס את מסורת המחקר המדעי וההסמכה של שלושת המחלקות המעורבות, כלכלה, מדעי הטבע ומדעי המזון בהקשר יוצא דופן של חברות, קונסורציומים, מוסדות, גופי הסמכה ורשתות אספקה למערכת לאפיין את agri- מזון של המדינה שלנו. כך תוכל לסמוך על קורס בין-תחומי המתמקד בהיבטים מתודולוגיים ובידע בסיסי שאינו כפוף להתישנות מהירה; על חילופי רציף בין ההקשר של ייצור מזון חקלאי לבין מחקר של הכשרה באוניברסיטה; על שלושה מסלולי הכשרה שיאפשרו לך להתמחות בנושאי ניהול, קיימות סביבתית וטכנולוגיות הקשורות בייצור ושימור מזון.

מה מחכה לך לאחר סיום הלימודים

תוכלו להיכנס כגיבור באחד המגזרים המובילים של הכלכלה הלאומית, המועדפת על ידי פעילות אינטנסיבית אינטנסיבי.

תוכל למלא תפקידים ארגוניים בתחומים פונקציונליים שונים: מסחר, שיווק, תקשורת ויחסים חיצוניים, ניהול מערכות איכות, מחקר ופיתוח, רכישות.

בין הזדמנויות התעסוקה הממתינות לכם, חברות הקשורות בייצור, עיבוד, שימור והפצה של מוצרי מזון; גופים ציבוריים ופרטיים לתכנון, ניתוח, בקרה, הסמכה, או להגנה על תוצרת המזון החקלאית ולהגברתה; ארגונים ציבוריים, מוסדות לאומיים ובינלאומיים, איגודי סחר וארגונים מקצועיים חקלאיים וחברות שירות לחברות בתחום ההדרכה למזון חקלאי.

שפת ההוראה של התוכנית:
אִיטַלְקִית

ראה עוד 2 תוכניות שמוצעות על ידי University of Parma »

עדכון אחרון: May 12, 2019
This course is מבוסס קמפוס
Start Date
אוק 2019
Duration
3 שנים
תכנית מלאה
לפי מיקום
לפי תאריך
Start Date
אוק 2019
מועד אחרון להגשת בקשה

אוק 2019

Location
מועד אחרון להגשת בקשה
End Date