בייקר מקצועי
Mausi Sebess
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Vicente López, ארגנטינה
שפות
ספרדית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Feb 2024
מבוא
הפוך לאופה הצטיינות מקצועי עם התוכנית השלמה ביותר באמריקה הלטינית בצורה מואצת תוך 5 חודשים בלבד.
תוכלו ללמוד להכין כל מיני סוגים של לחם לאומי ובינלאומי, כמו גם יצירות מודרניות ואוונגרדיות.
יש להשלים את הקורס עם ספרנו "טכניקות מאפייה מקצועיות" שכתב פאולו סבס, המנהל שלנו, מומחה למאפייה בינלאומית וזוכה פרסים בינלאומיים.
השיעורים הם 100% מקוונים, עם הסברים שלב אחר שלב ומתועדים בסרטוני וידאו בחדות גבוהה, כך שלא תפספסו פרט אחד של ההכנות והטכניקות.
תוכל גם להשלים את הלמידה שלך עם קורסי בטיחות והיגיינה במקום העבודה וטיפול במזון, תזונה, פיצות ואמפנדות.
Mausi Sebess הוא המכון היחיד שמעביר תעודות MasterChef.