מדעי האוכל
Ishikawa Prefectural University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Nonoichi, יפן
שפות
בקש מידע
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Apr 2024
מבוא
נושא מדעי המזון הוא אותו פריט יומיומי של 'אוכל'. תעשיית המזון מושכת יותר ויותר תשומת לב לבטיחות מזון ולנושאים אחרים, ולכן המטרה שלנו היא לטפח אנשים שיכולים להיות פעילים בענף זה.
למטרה זו, תוך שימוש בטכנולוגיות העדכניות ביותר כגון ביוטכנולוגיה, מתרחשות פיתוחים בתחומי עיבוד, אחסון והפצת טכנולוגיות מזון. יתר על כן, התלמידים מקבלים הבנה של הבטיחות והפונקציונליות של מזון ועוסקים בלמידה ובמחקר הקשורים לתחזוקה וקידום בריאות באמצעות מזון ועל מערכות המספקות מזון בטוח ושופע.
על מנת להשיג ידע וללמוד על הטכנולוגיות הקשורות ל'מזון ', הכוללות היבטים שונים כגון טכנולוגיות ושיטות ייצור, עיבוד והפצה מהרמה המולקולרית וכן בעיות תזונה והיגיינה, התלמידים מעורבים בהרצאות ובניסויים, בנוסף להכשרה במפעלי ייצור ובחברות הקשורות למזון.