רווק בגסטרונומיה
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
México, מקסיקו
שפות
ספרדית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Jul 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
לתואר ראשון בגסטרונומיה יש את הכישורים המקצועיים הדרושים לביצועיהם בתחום העבודה, ברמה המקומית, האזורית והלאומית.
כישורים מקצועיים הם הכישורים והעמדות המאפשרים לבוגר לפתח פעילויות בתחום המקצועי שלו, להסתגל למצבים חדשים, וכן להעביר, במידת הצורך, את הידע, הכישורים וההתייחסות שלו לאזורים המקצועיים הסמוכים.
כישורי ניתוח וסינתזה, כישורי מחקר בסיסיים, כישורי תכנון וניהול, ניהול בריאות ובטיחות, עבודת צוות, תקשורת יעילה, כישורי משא ומתן, מנהיגות ויחס שירות.
פיתוח וניהול תפיסה גסטרונומית באמצעות אבחון פוטנציאל קולינרי, הנדסת תפריטים, מטבח מקסיקני ובינלאומי מייצג, כלי ניהול פיננסיים ואסטרטגיים ותקנות חלות לחיזוק המגזר הגסטרונומי ולתרום להתפתחות הכלכלית של האזור.