תואר ראשון במאפייה וטכנולוגיית פטיסרי
University College Birmingham
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Birmingham, הממלכה המאוחדת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Aug 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
יש לך תשוקה לאפייה? האם אתה חולם להיות שוקולטייר או פטיסייר או אפילו לפתוח עסק אפייה משלך? החל מהכנת לחם אומן ועד לעבודה כטכנאי מאפיות, התואר שלנו במאפייה וטכנולוגיית פטיסרי ייתן לכם את הכישורים והידע למגוון קריירות שיעזרו לכם לפרוח בתעשייה יצירתית ותחרותית זו.
פותח בהתייעצות עם מומחים בתעשייה, קורס התארים המאפיינים הוותיק שלנו יעזור לכם לחדד את הכישורים הפרקטיים והיכולות הטכניות שלכם, וכן להעניק לכם את הידע העסקי הדרוש לכם כדי להתחרות. למידה במאפיות הסטנדרטיות בתעשייה ובחבילת החדשנות למדעי המזון והחדשנות, תפתח הבנה מדעית וטכנולוגית חזקה של תהליכי הליבה הכרוכים בתעשיית האפייה והמיומנויות הניהוליות שיעזרו לך להצליח בניהול בכיר. או כיזם.