תואר ראשון בניהול מזון ומשקאות
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
1號, הרפובליקה הסינית
שפות
אנגלית,
פורמט לימוד
בקש מידע
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
המחלקה הוקמה בפברואר 1985. בית הספר נוסד. ההרשמה הראשונה של 50 סטודנטים לחוג האביב של המכללה הצעירה השנייה התבססה על הרשמה עצמאית. בפברואר של הרפובליקה הסינית נרשמו 50 סטודנטים לחוג לילה במכללה הצעירה השנייה. באוגוסט 1989, בשיתוף פעולה עם ארגון מחדש של בתי הספר, שודרג המחלקה לניהול מזון ומשקאות להקמת המחלקה לניהול מזון ומשקאות וגייס 100 תלמידים מהמחלקה הראשונה ביום. באוגוסט 1991 החלה לגייס 50 סטודנטים לחוג היום הראשון. אנשי מקצוע בתחום ניהול מזון ומשקאות בפנגפאנג.
באוגוסט 1993 החלה לגייס סטודנטים מהמיומנות הרביעית והמיומנות השנייה של המחלקה ללימודי המשך. עם השינויים במדיניות החינוך ובערוצי הקבלה, בשנת 1996, היא החלה לגייס כיתות מיוחדות משותפות לתעשייה ואוניברסיטה (התמחויות שנייה), בהדרכה פעילה של סטודנטים מוחלשים, ובשנת 1997 הופסקה הרשמת המחלקה המיוחדת השנייה והעיקרית כוח ההדרכה התרכז במערכת החינוך בעלת ארבע המיומנויות.
בשנת 1999 שעת השיעור של המחלקה לחינוך מתקדם הוקדמה לשעה 13:10 אחר הצהריים, וארבעת קורסי המיומנויות של המחלקה להשכלה מתקדמת תוקנו כדי להוסיף התמחות בת שנה מחוץ לקמפוס כקורס חובה. מספר הסטודנטים הכולל משנת 103 עד 104 שנות הלימודים, 10 כיתות במחלקה בשעות היום עם 4 כישורים 8 ו -2 כישורים, 6 כיתות במחלקת ההכשרה עם 4 כישורים ו -2 כישורים, בתוספת מיוחד לשיתוף פעולה בין התעשייה לאוניברסיטה בכיתה 1 יש יותר מ -800 תלמידים ב -17 כיתות. בתגובה לירידה בשיעור הילודה, גייסה המחלקה ברציפות סטודנטים זרים וסטודנטים מהיבשת. מערכת בתי הספר מתוכננת ומקור התלמידים מגוון. זה צפוי לטפח מגוון רחב של אנשי מקצוע בתחום ניהול קייטרינג בכדי לטפח כישרונות שדה מגוונים יותר ויותר מקצועיים בשדה הבינוני-גבוה עבור כישרון הניהול בענף שירותי הקייטרינג בטייוואן.