BSc (Hons) בניהול הקולינרי
Sunway University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Shah Alam, מלזיה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 27,273
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
BSc (Hons) בניהול הקולינרי משלבת למידה חווייתית עם קפדנות אקדמית כדי להכין אותך לתעשיית הקולינרי התחרותי.
מתוך כישורי הקולינרי המעשי יחד עם כישורי ניהול ומנהיגות, תוכנית זו 3 שנים ייתן לתלמידים יתרון להצטיין בענף זה מקצועי. באמצעות הרצאות, הדגמות, למידה מבוססת עבודה והתנסויות מעשיות, התלמידים ייחשפו לטכניקות הכנת מזון איכותי והצגה. בצד העסקי, קורסים כגון שיווק, מיומנויות תקשורת, ניהול אנשים, מיזם עסקי קטן וניהול איכות להבטיח הבוגרים הם מעוגלים היטב כדי לענות על הדרישות של התעשייה.
ניסיון חיוני בתעשייה ייקבל באמצעות התמחות בת 18 שבועות. תואר זה מוסמך על ידי לה קורדון בלו ועם סיום התוכנית המוצלחת, מוענקים לבוגרים שני תעודות; אחת מאוניברסיטת Sunway University ואחת מלה קורדון בלו, מוסד מוביל באמנויות קולינריה ואירוח.
הכנסה
ינואר, אפריל ואוגוסט
מֶשֶׁך
3 שנים (במשרה מלאה)
קריירה לקוחות פוטנציאליים
- מנהל מזון ומשקאות
- בעל מסעדה / יזם
- שף דה Cuisine / שף בכיר
- מנהל המטבח
- סופר מזון / מבקר
- מנהל מזון טיסה
- שף חברות
מודולים
- חשבונאות לקבלת החלטות
- פעולות בסיסיות של המטבח
- לימודי משקה
- עקרונות וטכניקות של אפייה ומאפה
- עסק של תיירות ואירוח
- פעולות הבישול הקולינריות
- עקרונות השיווק
- אנגלית עבור תעשיית שירות התיירות
- בטיחות מזון ותברואה
- פעולות בסיסיות במסעדות
- טכניקות קולינריות מתקדמות
- מאפה מתקדם
- מטבח ותרבות של מלזיה
- מזון ותזונה
- ניהול שרשרת אספקה מזון
- כמות ייצור מזון
- ניהול איכות
- ניהול מזון ומשקאות
- שיטות מחקר לאירוח
- כישורי תקשורת
- סטטיסטיקה עסקית
- אירוח ופיתוח שירותים
- ניהול אנשים בתעשיית האירוח
- מיזם עסקים קטנים
- פרוייקט מחקר
- תְקוּפַת הִתמַחוּת
דרישת כניסה
- STPM: ממוצע C או CGPA 2.0 (לפחות 2 מנהלים)
- רמה: מינימום 8 נקודות
- בגרות אוסטרלית: ATAR 55
- בגרות קנדית: 55%
- MUFY: 55%
- קרן Sunway באמנויות: CGPA 2.0
- קרן Sunway במדע וטכנולוגיה: CGPA 2.0
- UEC: מקסימום 28 נקודות מ 5 נושאים (כל כיתה Bs)
- IB: הושלם עם מינימום 24 נקודות (ללא נקודות בונוס)
גלריה
קבלה
תכנית לימודים
מבנה התוכנית
שנה 1
- הנהלת חשבונות לקבלת החלטות
- פעולות קולינריות בסיסיות
- לימודי משקאות
- עקרונות וטכניקות של אפייה ומאפה
- עסקים של תיירות ואירוח
- פעולות קולינריות ביניים
- עקרונות השיווק
- אנגלית לתעשיית שירותי התיירות
- בטיחות מזון ותברואה
- תפעול בסיסי של מסעדה
שנה 2
- טכניקות קולינריות מתקדמות
- מאפה מתקדם
- המטבח והתרבות של מלזיה
- מזון ותזונה
- ניהול שרשרת אספקת מזון
- ניהול איכות
- ניהול מזון ומשקאות
- שיטות מחקר לאירוח
- כישורי תקשורת
- מיתוג וקידום מכירות
- פיתוח תיירות בר קיימא
- ניהול MICE
שנה 3
- ניהול אנשים בתעשיית האירוח
- מיזם עסקים קטנים
- פרוייקט מחקר
- תְקוּפַת הִתמַחוּת
מקצועות בחירה
בחירה 1: (בחר 1 בשנה 2 או שנה 3)
- לימודי יין
- ניהול הכנסות ורווחים
בחירה 2: (בחר כל 1 בשנה 2 או שנה 3)
- ניהול הכנסות ורווחים
- מיתוג וקידום מכירות
מקצועות חובה נוספים של MOHE לימודים כלליים
עבור סטודנט מקומי
- הערכה של אתיקה וציוויליזציה
- פילוסופיה וסוגיות אקטואליות
- פרויקט קהילתי
- Bahasa Kebangsaan A (חל על סטודנטים שלא ישבו ב-SPM או לא קיבלו קרדיט ב-SPM Bahasa Melayu)
עבור סטודנט בינלאומי
- שפה מלאית לתקשורת 2
- הערכה של אתיקה וציוויליזציה
- פרויקט קהילתי
אפשרויות קריירה
סיכויי קריירה
- מנהל מחלקת מזון ומשקאות
- בעל מסעדה / יזם
- Chef de Cuisine / שף מנהל
- מנהל מטבח
- כותב אוכל / מבקר
- מנהל מזון בטיסה
- שף תאגידי