close

מסננים

הצג תוצאות

תוכנית חלקית תוכניות אמנויות הבישול , חפש את אמנויות הבישול התוכניות הטובות ביותר כאן! - אמנויות הבישול

תואר ראשון ניתן לסטודנטים שיעמדו בדרישות הכרחיות שניתנו על ידי המכללה או האוניברסיטה שהם משתתפים. הדרישות כוללות שלושה לשבע שנים של התמקדות בנושא, המכונות בדרך כלל כלגדול או ריכוז.תוכנית חלקית אמנויות הבישול תוכניות:… קרא יותר

תואר ראשון ניתן לסטודנטים שיעמדו בדרישות הכרחיות שניתנו על ידי המכללה או האוניברסיטה שהם משתתפים. הדרישות כוללות שלושה לשבע שנים של התמקדות בנושא, המכונות בדרך כלל כלגדול או ריכוז.

תוכנית חלקית אמנויות הבישול תוכניות: חיפוש כאן לתוכניות אמנויות הבישול . קבל את כל בית הספר מידע אמנויות הבישול מחובר directely, לחסוך זמן לפנות אמנויות הבישול הקבלה כאן!

קרא פחות
תחומי לימוד קשורים
arrow_drop_up arrow_drop_down
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה: 
format_list_bulleted מסננים

University CEU - Cardenal Herrera
מונקדה , ספרד

המסקנות העיקריות נמשכות מהמחקר היו כדלקמן: - יש מגמה גוברת כלפי הדרישה לכישורים מקצועיים בתחום הגסטרונומיה. גישה מקצועית זה אומרת שאימון נדרש כעת בשורה של תחומים טכניים בנושא. ... +

המסקנות העיקריות נמשכות מהמחקר היו כדלקמן: - יש מגמה גוברת כלפי הדרישה לכישורים מקצועיים בתחום הגסטרונומיה. גישה מקצועית זה אומרת שאימון נדרש כעת בשורה של תחומים טכניים בנושא. כיום גסטרונומיה צריכה לראות מנקודת מבט שהוא מעבר לתרגול של הכנת מזון. משמעות הדבר היא כי כעת יש צורך בסביבות למידה מתאימות שניתן לשלב בהצלחה גסטרונומיה ועסקית, בישול ואת ההחזר על השקעה. הפיתוח של גסטרונומיה הביא את מעורבותם של שורה של נושאים מדעיים וטכניים שלא היו שום קשר עם בישול כמקצוע רק לפני כמה שנים. אנחנו צריכים להרחיב את אופקי הכשרה לאנשי מקצוע בעתיד כדי שנוכל לצייד אותם בכלים ובידע שהם צריכים להביא מו"פ אני + למשוואת גסטרונומיה כגורם תחרותי בפרקטיקה שלהם. המטרה שלנו היא להכשיר אנשי מקצוע שמתמחים בטכניקות בישול וגם מוסמכים גם לנהל הקמת הכנסת אורחים, בין אם בארץ או בחו"ל זה. זה לא רק שאלה של מתן טבחים עתיד עם כל סיבוב האימון, המטרה שלנו היא להעשיר ולפתח את כישוריהם המקצועיים ולאפשר להם לתכנן ולנהל את עסק גסטרונומיה פני טווח האירוח כולו. אנו מכשירים את התלמידים שלנו כדי להגיע לרמה הגבוהה ביותר, הפקת אנשי מקצוע שיודעים איך לפתח תוכניות עסקיות ולשים תהליכים במקום לספק את סוג שירות הנכון עבור לקוחות היעד שלהם. לסיכום, מבקש לצייד את התלמידים עם הידע, כישורים והיכולות שיאפשר להם להשיג מצוינות בגסטרונומיה בשילוב עם ניהול קולינרית. - גסטרונומיה. העברת ידע על מוצר מזון וטכניקות בישול, לוקחת מבט מעמיק בטבע, המקור והעקיבות של מזונות ומשקאות ובכללים בתהליכים שלהם. הכשרת תלמידים בתחומי האיכות והבטיחות של חומרי גלם, הכנה ואחסון מזון, טכניקות בישול ותהליכים ואכילה בריאה. -
Bachelor
תכנית מלאה
4 שנים
אנגלית
קמפוס
 
IMI International Management Institute Switzerland
לוצרן , שווייץ

תוכניות תואר ראשון של ICI מאומתים על ידי אוניברסיטת אוקספורד ברוקס, בריטניה.

תוכניות תואר ראשון של ICI מאומתים על ידי אוניברסיטת אוקספורד ברוקס, בריטניה. -
BA
תכנית מלאה
2 שנים
אנגלית
פבר 2021
קמפוס
 
Aspira University College
זאגרב , קרואטיה +1 יותר

קרואטיה כבר בהצלחה לבנות את מעמדו של אחד היעדים הגוברת במהירות הים התיכון גורמה. הצמיחה וההתפתחות שלה מבוססים על מסורת גסטרו-אונולוגית עשירה, כמו גם על הצעה גוברת של מגוון רחב ... +

קרואטיה כבר בהצלחה לבנות את מעמדו של אחד היעדים הגוברת במהירות הים התיכון גורמה. הצמיחה וההתפתחות שלה מבוססים על מסורת גסטרו-אונולוגית עשירה, כמו גם על הצעה גוברת של מגוון רחב של מסעדות עם מבחר איכותי של גסטרונומיה מקומית ו oenology. -
Bachelor
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
3 שנים
אנגלית
קמפוס
 

זכה במלגה בשווי של עד ‏10,000.00

גלה את האפשרויות שהמלגה שלנו יכולה להעניק לך
Varna University of Management
ורנה , בולגריה

תוכנית האירוח והאמנויות הקולינריות היא תוכנית הלימודים האקדמית היחידה במזרח אירופה, מתאימה לכל מי שמתלהב בבישול ורודפים אחרי פיתוח קריירה כטבח מקצועי או רוצים להיות מחזיק הכוכ ... +

תוכנית האירוח והאמנויות הקולינריות היא תוכנית הלימודים האקדמית היחידה במזרח אירופה, מתאימה לכל מי שמתלהב בבישול ורודפים אחרי פיתוח קריירה כטבח מקצועי או רוצים להיות מחזיק הכוכבים הבא של כוכב מישלן. במסגרת קורס זה, תועבר צעד אחד מעבר ללימודי האמנות הקולינריים הסטנדרטיים ותתקרב לאומנות אמיתית ומהפכה קולינארית, על ידי שילוב שיטות בישול ניסיוניות. -
Bachelor
תכנית מלאה
3 - 4 שנים
אנגלית
קמפוס
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
פריז , צרפת

עם תואר ראשון באמנויות בישול, לבחור נתיב חינוכי של מצוינות לרכוש ב 3 שנים את הצורך להשלים את הידע הקולינרי ואת יכולות הניהול כדי להצליח כמו שף ו / או מנהל בתעשיית המסעדה הבינל ... +

עם תואר ראשון באמנויות בישול, לבחור נתיב חינוכי של מצוינות לרכוש ב 3 שנים את הצורך להשלים את הידע הקולינרי ואת יכולות הניהול כדי להצליח כמו שף ו / או מנהל בתעשיית המסעדה הבינלאומית, או לפתוח את הממסד שלך . -
Bachelor
תכנית מלאה
3 שנים
אנגלית, צָרְפָתִית
אוק 2020
קמפוס
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
סורנברג , שווייץ

המועמדים צריכים להיות בני 18 לפחות עם תעודת בגרות / תעודה מתקדמת בקולינריה, אירוח או עסקים, או בעלי ניסיון של מטבח קולינרי בן 2-3 שנים ושווה ערך ל- IELTS 5.5. זהו תואר מלמעלה ... +

המועמדים צריכים להיות בני 18 לפחות עם תעודת בגרות / תעודה מתקדמת בקולינריה, אירוח או עסקים, או בעלי ניסיון של מטבח קולינרי בן 2-3 שנים ושווה ערך ל- IELTS 5.5. זהו תואר מלמעלה הכולל מודולי עסקים / ניהול אך עם דגש על נושאים קולינריים. -
BSc
תכנית מלאה
20 שבועות
אנגלית
קמפוס
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
קסטלון דה לה פלאנה , ספרד

תואר ראשון גסטרונומיה שואפת להכשיר אנשי מקצוע המתמחים בטכניקות קולינריות אבל גם מוסמך להוביל ולנהל עסק גסטרונומי. הכשרה של ארבע שנים שתאפשר לבוגרים שלנו להוביל את העתיד של גסט ... +

תואר ראשון גסטרונומיה שואפת להכשיר אנשי מקצוע המתמחים בטכניקות קולינריות אבל גם מוסמך להוביל ולנהל עסק גסטרונומי. הכשרה של ארבע שנים שתאפשר לבוגרים שלנו להוביל את העתיד של גסטרונומיה. -
Bachelor
תכנית מלאה
4 שנים
אנגלית, ספרדית
קמפוס
 
Kendall College
שיקגו , ארצות הברית +2 יותר

תכנית ארבע שנים מסורתית זו מספקת לתלמידים את האפשרויות ביותר בתחום הקולינרי.תלמידים מתחילים עם היסודות, ואחרי ניסיון כישורי מסעדה מתקדם, מעשי ו ... +

תכנית ארבע שנים מסורתית זו מספקת לתלמידים את האפשרויות ביותר בתחום הקולינרי.תלמידים מתחילים עם היסודות, ואחרי ניסיון כישורי מסעדה מתקדם, מעשי ו -
BA
תכנית מלאה
קמפוס
 
Institute for Tourism Studies, Macau
מקאו , הרפובליקה העממית של סין

התואר הראשון לאמנויות בישול התכנית של IFT היא תכנית חדשה תוכננה עם מקצועי האירוח המודרני בראש. המחזור הראשון של סטודנטים הצטרף לקורס של 4 השנים בחודש ספטמבר 2011 ויסיים ב2015. ... +

התואר הראשון לאמנויות בישול התכנית של IFT היא תכנית חדשה תוכננה עם מקצועי האירוח המודרני בראש. המחזור הראשון של סטודנטים הצטרף לקורס של 4 השנים בחודש ספטמבר 2011 ויסיים ב2015. -
Bachelor
תכנית מלאה
4 שנים
אנגלית
קמפוס
 
Paul Smith's College
פול סמיתס , ארצות הברית

התואר הראשון בניהול Arts & שירות קולינרית - בוגרינו הם מנהיגים רבים מוכנים להיכנס לתעשיית המזון והמשקאות המלהיבה. התנסות מעשית שקורה שלנו שש מעבדות מזון מסחרי באיכות, שתי ... +

התואר הראשון בניהול Arts & שירות קולינרית - בוגרינו הם מנהיגים רבים מוכנים להיכנס לתעשיית המזון והמשקאות המלהיבה. התנסות מעשית שקורה שלנו שש מעבדות מזון מסחרי באיכות, שתי מסעדות בקמפוס ו לשקע המאפייה הקמעונאי וברח סטודנט. -
Bachelor
תכנית מלאה
אנגלית
קמפוס
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
לוצרן , שווייץ

עסקים BHMS

Bachelor
תכנית מלאה
3 שנים
אנגלית
קמפוס
 
Mediterranean College, Athens
אתונה , יוון

הקורס נועד לתת שף

הקורס נועד לתת שף -
BA
תכנית מלאה
יווני
קמפוס
 
Ozyegin University
אורמן סוקק , טורקיה

התוכנית לתואר ראשון גסטרונומיה ותוכנית קולינרית לאמנויות מיועדת לסטודנטים אשר שואפים להמשיך בקריירה מקצועית באמנויות הקולינריה ושירותי מזון. ... +

התוכנית לתואר ראשון גסטרונומיה ותוכנית קולינרית לאמנויות מיועדת לסטודנטים אשר שואפים להמשיך בקריירה מקצועית באמנויות הקולינריה ושירותי מזון. -
BSc
4 שנים
אנגלית
קמפוס
 
The Restaurant School at Walnut Hill College
פילדלפיה , ארצות הברית

תואר ראשון במדעי שלנו בתוכנית אומנויות בישול יש את האיזון המושלם של אימון למטבח ופיתוח קורסים עסקיים להכין אותך לקריירה כמו שף ו / או מסעדן. ... +

תואר ראשון במדעי שלנו בתוכנית אומנויות בישול יש את האיזון המושלם של אימון למטבח ופיתוח קורסים עסקיים להכין אותך לקריירה כמו שף ו / או מסעדן. -
BSc
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
120 שבועות
אנגלית
קמפוס
 
Johnson & Wales University
השגחה , ארצות הברית +1 יותר

מובילים מטבח מקצועי לוקח יותר מאשר לדעת איך להיות שף גדול. זה גם דורש את כישורי חשיבה ביקורתית וכישרון להפעיל מבצע מזון בצורה חלקה. השג את שניהם בתוכנית לימודי תואר ראשון בקול ... +

מובילים מטבח מקצועי לוקח יותר מאשר לדעת איך להיות שף גדול. זה גם דורש את כישורי חשיבה ביקורתית וכישרון להפעיל מבצע מזון בצורה חלקה. השג את שניהם בתוכנית לימודי תואר ראשון בקולינריה. -
BSc
אנגלית
קמפוס
 

עצה! אם אתה מייצג בית ספר ורוצה להוסיף את התוכניות שלך לרשימות שלנו, צרו קשר כאן