$close

מסננים

הצג תוצאות

Bachelor Abu Dis - תוכניות Bachelor Bachelor Abu Dis, Abu Dis

תואר ראשון התחום יכול להוביל דלתות חינוכיות, מספק הזדמנות לקידום קריירה, או להניח את היסודות למרדף אחר תואר מתקדם. המטרה שלנו היא לעזור לסטודנטים פוטנציאליים לנווט את תהליך בחירת התכנית בהצלחה. אנחנו עושים דברים בקלות ע… קרא יותר

תואר ראשון התחום יכול להוביל דלתות חינוכיות, מספק הזדמנות לקידום קריירה, או להניח את היסודות למרדף אחר תואר מתקדם. המטרה שלנו היא לעזור לסטודנטים פוטנציאליים לנווט את תהליך בחירת התכנית בהצלחה. אנחנו עושים דברים בקלות על ידי ייעול החיפוש.

מספר המוסדות להשכלה גבוהה שהופיע בשנים האחרונות בכל רחבי השטחים הפלסטיניים וברצועת עזה. למרות צעיר, מתקנים אלה יכולים להציע מגוון רחב של תוכניות לסטודנטים מקומיים ובינלאומיים.

Bachelor Abu Dis - קח Bachelor שלך בAbu Dis. קבל את כל התוכנית Bachelor ומידע הספר. חסוך זמן לפנות את בית הספר באופן ישיר כאן!

קרא פחות
מידע נוסף על לימודים ברשות הפלסטינית
$format_list_bulleted מסננים
מיין לפי:
  • פופולריים אחרונים תפקיד
  • פופולריים
  • אחרונים
  • תפקיד
جامعة القدس
Abu Dis, מדינה פלסטינית

תעשיית המזון מסתמכת על מגוון רחב של תהליכים לייצור כמות המזון העצומה שאנו רואים כיום. הנדסת מזון משתמשת בעקרונות הכימיה, המיקרוביולוגיה וההנדסה לתכנון תהליכי ייצור מזון. תוכני ... +

תעשיית המזון מסתמכת על מגוון רחב של תהליכים לייצור כמות המזון העצומה שאנו רואים כיום. הנדסת מזון משתמשת בעקרונות הכימיה, המיקרוביולוגיה וההנדסה לתכנון תהליכי ייצור מזון. תוכנית ההוראה של המחלקה להנדסת מזון מתמקדת בהספקת התלמיד את המיומנויות והמושגים הקשורים להנדסת מזון וטכנולוגיה, המתמקדת בפיתוח מוצרי מזון חדשים, תכנון תהליכים לייצור מזונות אלה, בחירת חומרי אריזה, לימוד חיי המדף והחושי. הערכת המוצר. תכנון ובקרה של פעולות במפעלי מזון, שיטות לייצור מזון פונקציונלי, בקרת איכות של מוצרי מזון, בנוסף לניהול מפעלי מזון ושיטות שיווק מוצרי מזון. בנוסף לבדיקות המיקרוביולוגיות והכימיות, תלמידי הנדסת מזון ילמדו תופעות בסיסיות הקשורות ישירות לייצור מוצרי מזון ותכונותיהם. תוכנית ההוראה של המחלקה מסמיכה את בוגריה לבצע משימות מרובות ומגוונות בענפי המזון שהפכו לענף המשלב טכנולוגיות גבוהות ותהליכים מרובים המבוססים על ביוכימיה וטכנולוגיה. המחלקה להנדסת מזון מובחנת בכך שהיא תעמיד את בוגרתה לעבוד בתחומי הביוטכנולוגיה (ביוטכנולוגיה) והנדסת תעשיות המזון. בנוסף לעבודה בענפים שונים של תעשיית המזון והביוטכנולוגיה, בוגרי המחלקה יהיו מוסמכים לעבוד גם בתחום תעשיות התרופות והקוסמטיקה, ובתחומי המחקר במוסדות מחקר המתעניינים במדעי החיים והנדסת סביבה. הם יוכלו לעבוד גם במוסדות העוסקים בשליטה בתעשיות המזון והביוטכנולוגיה (המכון לתקנים ומטרולוגיה). הם יוכלו גם לעבוד בחברות ייעוץ העוסקות בפיתוח מזון וסביבה. -
Bachelor
עֲרָבִית
קמפוס