תואר ראשון במדעים שימושיים במדעי הקולינריה והמזון
Cincinnati State
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Cincinnati, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקש מידע
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
התואר הראשון במדעים יישומיים במדעי הקולינריה והמזון מכין את הסטודנטים להצטרף לתעשיית המזון כמדענים וטכנולוגים בתחום המזון או להיכנס לתחומי עיסוק נלווים, כולל מחקר ופיתוח מוצרים, בקרת איכות ובטיחות מזון, עמידה ברגולציה, פיקוח על ייצור המזון. , ומכירת מרכיבים מיוחדים.
בשנתיים הראשונות של לימודי התואר הראשון התלמידים מתמקדים ביסודות האמנות הקולינרית. הסטודנטים מפתחים את כישוריהם במעבדות הקולינריה והאפייה החדישות של המכון הקולינרי של המערב התיכון, בפיקוח חברי סגל בעלי מומחיות מקצועית.
בשנה השלישית והרביעית התלמידים מרחיבים את כישוריהם בתחום הקולינריה ומדעי המזון. הלימודים ברמה העליונה כוללים פונקציונליות של מרכיבי מזון, עיצוב ופיתוח מוצרי מזון, הערכה ובדיקה חושית, מיקרוביולוגיה של מזון והכנות אחרות לקריירה מקצועית.
התלמידים משתתפים בלמידה חווייתית באמצעות חינוך שיתופי בכל שנת הלימודים לתואר ראשון.
סטודנטים המעוניינים להעביר אשראי Cincinnati State עבור קורסים קולינריים שהושלמו במוסד אחר חייבים להיפגש עם יו"ר התוכנית. אשראי העברת קורס יכול להיות מוגבל, בהתבסס על הסמכת התוכנית והצלחת הסטודנטים בקורסים הקולינריים הקודמים.