תואר ראשון בקולינריה
Culinary Arts Academy Switzerland
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Port-Valais, שווייץ
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CHF 44,100 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
דגשים בתוכנית
בניית הבסיס ביסודות המטבח ובעסקים
- תוכנית ברמה עולמית שמספקת את הכישורים הטכניים הדרושים כדי להיות שף טופ
- השג את הידע היזמי כדי להשיק עסק משלך מבוסס מזון
- מתמחה Pathways באומנויות קולינריות, אומנויות מאפה ושוקולד, ואומנויות קולינריה צמחוניות
- בוגר עם:
- תואר ראשון בעסקים בינלאומיים בקולינריה מ Culinary Arts Academy Switzerland
- תואר ראשון באמנויות (הצטיינות) בקולינריה מאוניברסיטת דרבי, בריטניה
גלריה
קבלה
תכנית לימודים
מִבְנֶה
מושלם עבור יזמים עתידיים המעוניינים להשיק את העסקים המבוססים על מזון, תוכנית זו מקשרת מיומנויות מעשיות לידע אקדמי, עם חלוקה שווה של שעות בין המטבח לכיתה.
- Pathway 1: קולינריה
- Pathway 2: מאפה ושוקולד
- Pathway 3: אומנות קולינרית צמחונית (זמין ביולי בלבד)
שנה 1: Le Bouveret
השלם שנה 1 וסיים את התואר עם דיפלומה שוויצרית ב- Pathwayשבחרת.
אומנות הבישול
תקופה 1: 11 שבועות
- יסודות הבישול הקלאסי
- בטיחות מזון ותברואה
- מבוא לניסיון בתעשייה
- צרפתית או גרמנית
תקופה 2: 11 שבועות
- מאכלים של אירופה
- טעם לאורך זמן: תרבויות והיסטוריה של הגסטרונומיה האירופית
- מבוא לאמנויות האפייה והקונדיטוריה
- תזונה, בריאות ודיאטות מיוחדות
- תקשורת עסקית
- צרפתית או גרמנית
התמחות אופציונלית
- שוויץ או בחו"ל (6 חודשים) לקבלת דיפלומה גרנדת של שוויץ
תקופה 3: 11 שבועות
- המטבחים של העולם
- עולמו של גארד מאנגר
- טעם לאורך זמן: תרבויות והיסטוריה של הגסטרונומיה העולמית
- ניהול ומנהיגות מטבחים
- צרפתית או גרמנית"
תְקוּפַת הִתמַחוּת
- שוויץ או בחו"ל (4-6 חודשים)
אומנויות מאפה ושוקולד
תקופה 1: 11 שבועות
- יסודות האפייה והמאפים הקלאסיים
- בטיחות מזון ותברואה
- מבוא לניסיון בתעשייה
- צרפתית או גרמנית
תקופה 2: 11 שבועות
- אומנויות שוקולד
- קינוחים מודרניים
- טעם דרך הזמן: היסטוריה ותרבות של אומנויות האפייה והמאפה
- תזונה, בריאות ודיאטות מיוחדות
- תקשורת עסקית
- צרפתית או גרמנית
התמחות אופציונלית
- שוויץ או בחו"ל (6 חודשים) לקבלת דיפלומה גרנדת של שוויץ
תקופה 3: 11 שבועות
- מקונספט ליצירת מופת - תיאוריה
- מקונספט ליצירת מופת - מעשי
- אפייה ומאפה: טרנדים, מושגים וחידושים
- ניהול ומנהיגות מטבחים
- צרפתית או גרמנית
- תְקוּפַת הִתמַחוּת
- שוויץ או בחו"ל (4-6 חודשים)
אומנות קולינריה צמחונית
תקופה 1: 11 שבועות
- יסודות הבישול הצמחוני והצמחי
- בטיחות מזון ותברואה
- מבוא לניסיון בתעשייה
- צרפתית או גרמנית
תקופה 2: 11 שבועות
- מטבח גורמה צמחוני וצמחי
- טעם לאורך זמן: היסטוריה ותרבות של מאכלים צמחוניים ודיאטות צמחיות
- היכרות עם אומנויות אפייה ומאפה טבעוניות
- תזונה, בריאות ודיאטות מיוחדות
- תקשורת עסקית
- צרפתית או גרמנית
התמחות אופציונלית
- שוויץ או בחו"ל (6 חודשים) למסלול שוויץ גרנד דיפלומה
תקופה 3: 11 שבועות
- המטבח הצמחוני של העולם
- יצירות קינוח טבעוניות
- מגמות קולינריות צמחוניות: מזון מלא, קיימות ומעבר לכך
- אימון ניהול מטבחים ומנהיגות
- צרפתית או גרמנית
תְקוּפַת הִתמַחוּת
- שוויץ או בחו"ל (4-6 חודשים) למסלול שוויץ גרנד דיפלומה ותואר ראשון
שנה 2: Le Bouveret
השלם שנה 2 וסיים את לימודיך עם דיפלומה שוויצרית גבוהה יותר ב- Pathwayשבחרת.
אומנות הבישול
תקופה 4: 11 שבועות
- בישול משובח - תיאוריה
- בישול משובח - מעשי
- שירות וניהול מסעדות
- יין, משקאות ומיקסולוגיה (בשיתוף עם ריץ פריז)
- אפייה ומאפה מתקדמים (בשיתוף עם ריץ פריז)
תקופה 5: 11 שבועות
- בישול גורמה חדשני: - תיאוריה
- בישול גורמה חדשני: - תרגול
- עולם אומנויות השוקולד
- פיתוח מוצרי מזון
- מחקר יישומי
תְקוּפַת הִתמַחוּת
- שוויץ או בחו"ל (4-6 חודשים)
אומנויות מאפה ושוקולד
תקופה 4: 11 שבועות
- אוכל משובח: מאפים וקינוחים - תיאוריה
- אוכל משובח: מאפים וקינוחים - מעשי
- שירות וניהול מסעדות
- יין, משקאות ומיקסולוגיה (בשיתוף עם ריץ פריז)
- בית קפה ומאפיה: מושגים וניהול
תקופה 5: 11 שבועות
- גורמה, מאפים וקינוחים חדשניים - תיאוריה
- גורמה, מאפים וקינוחים חדשניים - מעשי
- פיתוח מוצרי מזון
- בית קפה ומאפייה: קייטרינג
- מחקר יישומי
תְקוּפַת הִתמַחוּת
- שוויץ או בחו"ל (4-6 חודשים)
אומנות קולינריה צמחונית
תקופה 4: 11 שבועות
- בישול אוכל משובח צמחוני - תיאוריה
- בישול אוכל צמחוני - מעשי
- שירות וניהול מסעדות
- יין, משקאות ומיקסולוגיה (בשיתוף עם ריץ פריז)
- אפייה ומאפה טבעוניים מתקדמים
תקופה 5: 11 שבועות
- בישול גורמה צמחוני חדשני - תיאוריה
- בישול גורמה צמחוני חדשני - מעשי
- עולם אומנויות השוקולד
- פיתוח מוצרי מזון
- מחקר יישומי
תְקוּפַת הִתמַחוּת
- שוויץ או ברחבי העולם (4-6 חודשים)
שנה 3: בריג
השלם שנה 3 ותסיים את התואר עם:
- תואר ראשון בעסקים בינלאומיים ב- Pathwayשבחרת, מוענק על ידי האקדמיה לקולינריה
- תואר ראשון באמנויות (הצטיינות) בקולינריה מוענק על ידי אוניברסיטת דרבי - בריטניה
תקופה 6: 11 שבועות
- תוכנית עסקית ליזם 1
- תיירות קולינרית
- שיווק אסטרטגי לתעשיית המזון
- אוכל בתקשורת
- ניהול אירועים קולינריים
תקופה 7: 11 שבועות
- תוכנית עסקית ליזם 2
- פילוסופיית אוכל
- מגמות אוכל
- התאמת אוכל ויין בינלאומית
- ניהול קונספט מזון ומשקאות