תכנית מומחית לאומנויות בישול
Escuela Hotelera De San Juan
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
San Juan, פוארטו ריקו
שפות
ספרדית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
התוכנית למומחה לאומנויות הקולינריה מכשירה את הסטודנטים לעבוד כטבחים ברמת הכניסה בבתי מלון ובמסעדות. הם יכולים גם להקים עסק משלהם. התלמידים רוכשים ידע על היגיינה ותברואה, תזונה ותכנון תפריטים, כישורי בישול מקצועיים בסיסיים, מטבח בינלאומי וקריאולי, טכניקות חיתוך והכנה של בשר ופירות ים, אבוס גארד, טכניקות הכנת מזנון, שירות ושולחן פרוטוקול, הכנת ארוחות בוקר, וכן מעדניות, מאפים, שירות משקאות ועוד. חוויות מעבדה במוסד תורמות לתהליך של פיתוח מיומנויות בתחומי הלימוד. נלמדות טכניקות ניהול מטבחים ופיקוח כוח אדם. החוויות המעשיות מתבצעות בתרחישי עבודה אמיתיים.