
תואר ראשון in
תואר ראשון בקולינריה ויזמות
FERRANDI Paris

מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Paris, צרפת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 14,500 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
תוכנית מצוינות זו משלבת מיומנויות ניהוליות ומומחיות טכנית. מעקב אחר תוכנית זו יאפשר לך לרדוף אחרי התשוקה שלך בכל מקום בעולם!
מטרות
- להגדיר ולהבין את המושגים הבסיסיים והכלים הבסיסיים של ניהול עסק.
- השתמש במושגים ובכלים אלה כדי להרכיב תוכנית עסקית קוהרנטית ואחראית חברתית.
- אמן יסודות וטכניקות קולינריות.
- לגייס את כל הטכניקות להציע יצירות קולינריות חדשות.
- דעו כיצד לעבוד בצוות בצורה מכובדת ויעילה, לא משנה מה התפקיד, על ידי התאמת העמדה הניהולית שלכם.
- להתאים, לנתח ולתקן התנהגות תפעולית ויחסית בהתאם למצב.
- שלטו בקודים של המקצוע כדי שתוכלו להשתחרר מהם.
- הבן את מקומך ואת האחריות שלך כאיש מקצוע, במיוחד מנקודת המבט של פיתוח עסקי בר קיימא.
קבלה
תכנית לימודים
שנה 1
- יסודות קולינריים
- ניהול אדמיניסטרטיבי וחשבונאי
- ניהול וניהול מתחים
- שיווק
- אנגלית
שנה 2
- יסודות קולינריים ויצירתיות
- סומלייה
- לְמַמֵן
- יזמות
- חוֹק
- ניהול ומשאבי אנוש
- שיווק
- אנגלית
שנה 3
- מימון יזמי
- ניהול ומנהיגות
- שיווק וחדשנות
- יזמות ועסקים
- משחק עסקי
- אחריות חברתית (אחריות חברתית תאגידית)
- פיתוח תוכנית עסקית מלאה עם יישום אמיתי במסעדת היישומים שלנו
שיטות למידה
- תמיכה במציאת התמחות (מרכז קריירה)
- קורסים עיוניים ועבודה מעשית
- הפגנות והתערבויות מקצועיות
- חידונים, משחקי תפקידים, אתגרים, פרויקטים קבוצתיים, עבודת חקר אישית
- מצב מקצועי ברמת הפלטפורמות החינוכיות, תיאורי מקרה
- יצירת תוכנית עסקית
תדירות
התמחות חובה בצרפת ומחוצה לה (3 עד 4 חודשים בשנה הראשונה ו-5 עד 6 חודשים בשנה השנייה והשלישית)
תוצאת התוכנית
- בעל התעודה יכול לגשת לתפקידים שונים במסעדה: שף, שף קונדיטור, מנהל מסעדה, או בבוטיקים/רשתות (מנהל ייצור, מנהל מכירות, זיכיון דירקטור) ...
- הוא יכול לעבוד כמפעיל מסעדן או לעסוק במקצועות הבאים: מנהל פרויקטים בפיתוח מלונאות/מסעדות/תעשיית המזון, יועץ קולינרי, שף ביתי, מארגן אירועים.
- לאחר ניסיון של כמה שנים, הוא יכול לקחת אחריות על מפעל אחד או יותר וגם לשלב ניהול כללי של קבוצה.
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
המשיכו את לימודיכם עם תואר שני ב- FERRANDI Paris
תואר שני בניהול אירוח דה FERRANDI Paris
הכשרה ברמה גבוהה זו מיועדת לסטודנטים המעוניינים לממש תפקידי מפתח במגזר האירוח כגון מנהל הכנסות, מנהל אירוח, מנהל תפעול ובטווח הבינוני, עמדות ניהול כלליות בתוך קבוצות בינלאומיות או מבנים עצמאיים, בצרפת או בינלאומית.