ראשון בניהול בתי מלון & קייטרינג (בהצטיינות)
Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Galway, אירלנד
שפות
בקש מידע
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תואר ראשון במלון וקייטרינג ניהול (בהצטיינות)
קמפוס GMIT גאלווי
אתה תהיה הזדמנות לשלב עמדה כשרה בענף האירוח ותיירות עם השכלה גבוהה ולהתרכז המחקרים המוקדמים שלך על ייצור מזון שירות במסעדה. בתחומים מעשיים אלה ישולבו בהמשך בנושאים עסקיים הקשורים נותן לך את הטוב שבשני העולמות.
זה יוביל בסופו של דבר תואר עסק טוב רמת 7 ויכולות מעשיות מעולות.
מודולים תוכנית
מספר מודולים מכוסה על תכנית זו כוללת מחקרי מזון, מעשיים ותיאורטי, לימודי בתי מלון (מערכות Office ביממה, מזון מערכות ומשקאות); ניהול אירוח; ניהול פיננסי; חוֹק; ניהול מחקרים (ניהול, שיווק); ניהול משאבי אנוש; ניהול ומדע (סטטיסטיקות, טכנולוגיית מידע); ללימודי סביבה (כלכלה, תיירות) ו בחירת בחירה של תיירות או שפה הבינלאומית מצרפתית, גרמנית וספרדית.
בשל הרמה הגבוהה של מיקום עבודה בתעשייה במהלך הקורס, בוגרים לעתים קרובות תופסים ובתפקידים ניהוליים בארגון אירוח ותיירות המוביל הוא באירלנד ומחוץ לה.
בקשה
טופס בקשה נפרד נדרש עבור תוכנית זו, והוא זמין על פי בקשה ממשרד הקבלה. פניות יתקבלו עד ה -30 באפריל המועמדים יוזמנו לראיון בחודש מאי. כל המועמדים יצטרכו מינימום של ניסיון בתעשייה רלוונטי שישה חודשים בכל רמה ולהיות עובדים בנכס אירוח או תיירות. מועמדים לא עובדים בתעשייה אבל ניסיון מוכח יכול ליישם וייחשב.
מיקומי עבודה / משך תכנית
התוכנית מתחילה בחודש ספטמבר והוא מחולק לארבעה בלוקים הלימוד במכללה והתפשטות מיקום תעשייתי על פני שלוש שנים.
האבנית מבוסס במכללה הם כדלקמן:
חלקה 1: ספטמבר כדי דצמבר שנה אחת ואחריו מיקום העבודה שלושים שבועות בבית מלון אירי.
בלוק 2: ספטמבר כדי דצמבר שנת שתי ואחריו מיקום עבודה שלושים בשבוע בסביבה בינלאומית. תלמידים אירופיים יעברו מיקום זה בנכס בינלאומי מחוץ למדינתם. תלמידים שאינם מהקהילה האירופית ישלימו תקופה זו של אימונים בנכס אירי.
בלוק 3: ספטמבר כדי בדצמבר ואחריו חלקה 4, ינואר עד מאי.
מיקום בבלוק 1 צריך להיות עם נכס התלמיד מסונף, אם התלמיד אין רכוש כזה הם יכולים לעבוד עם משרד קישורי ייעוץ, הדרכה ותמיכה כדי לסייע באבטחת עבודה זו אולם התלמיד הוא אחראי בלעדי להשגת יעד זה . המיקום השני יתקיים בסביבה בינלאומית ויהיה שיאורגן בשיתוף עם משרד הקישורים. הסטודנטים יעבדו באופן יזום כדי למצוא מקום מתאים בצורה הטובה ביותר שעונה על הצרכים האקדמיים ולמידה שלהם. כל מיקום הוא אלמנט מוכר של התוכנית, אם הוא לא השלים הסטודנט לא יוכל להתקדם לשלב הבא של המחקר.
קישורים בינלאומיים
לבית הספר יש קשרים בינלאומיים ענפים עם בתי מלון, ארגוני תיירות וארגונים חינוכיים. בנוסף בית הספר הוא חבר פעיל של עמותות ספר למלונאות שונות, כוללים איגוד בתי ספר למלונאות ותיירות אירופאיות (AEHT) ומועצת מלון, מסעדה והחינוך מוסדי (CHRIE).
הכרה על ידי גופים מקצועיים
בוגרים מתקבלים כחברים מלאים מכון האירוח האירי ולקבל פטור מלא בדרישות הבחינה של המלון, הקייטרינג מוסדי ניהול האגוד (בריטניה), שאושפזו בכיתה של licentiate חבר. התקדמות לחברות מלאות אפשרית השלמה תקופה מוגדרת לעבוד בענף.
דרישות כניסה נוספות
- מינימום של הניסיון במשרה מלאה של שנה אחת, פוסט השארת תעודה, בענף המלונאות ותיירות.
- במידת צורך אישור בכתב מאת מוסד אירוח ותיירות מכובד כי התלמיד יינתן עמדה המתאמן הנהלה על הבלוק הראשון של מיקום עבודה. מכתב זה חייב להוות התחייבות רצינית מצד הממסד לקבל את המועמד כמתמחה. מועמדים שלא להציג אותיות אשר התקבלו רק כדי למלא את דרישת ערך זה, כפי התקדמותם בתכנית ניתן למנוע על ידי בהעדר עמדה המתאמנת אמיתית.
מעקב על מחקרים
סטודנטים המקבלים את הפרס עשויים להתקבל בשנה האחרונה של BA (בהצטיינות) ב- לניהול מלונאות קייטרינג פה במכון.