הצטיינות תואר ראשון במסחר (ניהול קולינרי)/תואר ראשון בהצטיינות במסחר (ניהול קולינרי) (גישור)
George Brown College
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Toronto, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
5 - 8 סמסטרים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
CAD 21,905 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* שכר לימוד ביתי | $18,190 עבור שכר לימוד בינלאומי. כל העמלות כפופות לשינוי, ללא הודעה מוקדמת
מבוא
המחויבות שלנו להיות אחד מבתי הספר הקולינריים הטובים ביותר בקנדה היוו השראה להשקת התואר הראשון בניהול קולינרי בן ארבע שנים בלבד בקנדה. פיתחו את הידע והטכניקות הדרושים כדי להצליח כשף, מנהל קולינרי או יזם בתכנית התואר שלנו לניהול קולינרי. באמצעות שילוב של חינוך תיאורטי ומעשי, התלמידים יקבלו את הכישורים והידע להשיג קריירה מצליחה בתעשיית הקולינריה והמזון של ימינו. אנו מעוגנים בלב תעשיית הקולינריה הקנדית עם טווח והשפעה עולמית.
תואר ראשון בהצטיינות במסחר (ניהול קולינרי) עונה על הביקוש בתעשייה על ידי הכנת סטודנטים עם עומק ורוחב הידע התואמים רמת הצטיינות, תואר ראשון במסחר המתמחה בניהול קולינרי. בשילוב של מסחר, קולינריה, לימודי מזון וחוויות אקסטרניות, תכנית לימודים זו מכינה את הבוגרים לתפקידי מטבח, ניהול תפעול, פיתוח מזון או יזמים. באמצעות קורסי הניהול הקולינרי שלנו, התלמידים יקבלו הבנה של שמונה תחומים מרכזיים:
- מיומנות קולינרית
- תיאוריה קולינרית
- חשבונאות וכספים
- שיווק ותקשורת
- משאבי אנוש וניהול סיכונים
- עסק מיוחד
- מחקר
- ידע כללי (לימודים ליברלים)
אפשרות גישור
הגשר Pathway אל התוכנית בהצטיינות לתואר ראשון במסחר (ניהול קולינרי), תוכנן במיוחד עבור בוגרי תכניות תעודה לניהול קולינרי. בוגרי תכניות תעודה אלו עשויים להיות זכאים להיכנס לשנה השלישית של התואר לאחר סיום מוצלח של שישה קורסי גישור.
אפשרויות החינוך שלך בשטח
קח חלק בהתמחות חיצונית ייחודית וחזקה. ג'ורג' בראון עובד עם מעסיקים ושותפים בתעשייה כדי לזהות הזדמנויות פוטנציאליות לניסיון בעבודה. כמו כן, מומלץ מאוד לסטודנטים לחפש הזדמנויות התנסות בעבודה בתעשייה בהכוונה עצמית שהם מאמינים שיספקו את חוויות הלמידה שהם מעריכים ויעמדו בתוצאות הלמידה של התוכנית. ניסיון עבודה יקר זה יכול בתורו להתווסף לקורות החיים שלך.
בנוסף לניסיון עבודה רשמי יותר בעבודה, George Brown College שואף לספק הזדמנויות למידה עם אתגרים ולקוחות מהעולם האמיתי.
קבלה
מלגות ומימון
מלגות לסטודנטים בינלאומיים ב- George Brown College הן בדרך כלל פרסים במסגרת התכנית המבוססים על ביצועים אקדמיים של סטודנטים (וקריטריונים אחרים) ב- George Brown College לאחר תחילת התכנית האקדמית.
תכנית לימודים
קורסים נדרשים
סמסטר 1 | סמסטר 2 |
|
|
מתוכנן בין סמסטר 2 ל-3 | |
| |
סמסטר 3 | סמסטר 4 |
|
|
סמסטר 5 | סמסטר 6 |
|
|
מתוכנן בין סמסטר 6 ל-7 | |
| |
סמסטר 7 | סמסטר 8 |
|
|
* קורס בן שבעה שבועות
אפשרות גישור
סמסטר 4 | סמסטר 5 | סמסטר 6 |
|
|
|
מתוכנן בין סמסטר 6 ל-7 | ||
| ||
סמסטר 7 | סמסטר 8 | |
|
|
תוצאת התוכנית
הבוגר מוכיח את היכולת:
- הבדיל ויישם פרקטיקות נוכחיות מהתעשייה ומלגות הקשורות לחשבונאות, שיווק, שירות לקוחות, משאבי אנוש, ניהול שרשרת אספקה, בריאות ובטיחות, תמחור ותמחור, אירוח וניהול סיכונים.
- לזהות, להעריך ו/או ליישם שיטות, מיומנויות, כלים ומערכות שונות המשמשות במגוון דיסציפלינות הקשורות לעשייה ולימוד קולינריים.
- מחקר וניתוח דרישות חברתיות, סביבתיות, תרבותיות, כלכליות, קולינריות ו/או שוק ברמה מקומית, אזורית ובינלאומית.
- שיתוף פעולה יעיל כחלק מצוות ניהול קולינרי מגוון על מנת לפתח אסטרטגיות למימוש יעדים ארגוניים במגוון סביבות שירותי מזון.
- התבססות על תחומי לימוד ועיסוק, פיתוח וניהול שותפויות אסטרטגיות, שירות לקוחות וקשרים.
- תכנן ובצע טכניקות בישול עכשוויות בסיסיות המשקפות ידע מתקדם של תיאוריית המזון והפרקטיקה, תזונה ומערכות מקצועיות המשמשות בתעשיית הקולינריה.
- השתמש בתיאוריות ומתודולוגיות ניהול על מנת לספק המלצות למימוש יעדים ארגוניים ספציפיים לסוגים שונים של פעולות קולינריות.
- פיתוח מוצר מזון חדש, עסק ו/או אירוע, על מנת להקל על מימוש השוק.
- יישם טכניקות ותיאוריות ניהול מתקדמות כדי לתמוך בפעולות קולינריות בקנה מידה גדול, מרובת יחידות.
- מעקב אחר שיטות עבודה משתנות וידע מתפתח הקשור לניהול קולינרי כדי לבחור אסטרטגיות ללמידה לאורך החיים ולקידום מקצועי בתחום הלימוד.
- לבחון חוזקות אישיות, חולשות ומגבלות ידע על מנת לפתח אסטרטגיות המקדמות צמיחה ובניית פוטנציאל מנהיגותי.
- העברת מידע ומושגים באמצעות מיומנויות מילוליות וכתובות מתקדמות המשקפות נורמות משמעתיות.
- השתמש במידע איכותי ו/או כמותי כדי לפתח טיעונים קוגנטיים, לעשות שיפוטים נכונים וליישם מושגים, עקרונות וטכניקות המודיעים או משפרים סוגים מגוונים של פעולות קולינריות.
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
הקריירה שלך
עולם של הזדמנויות מחכה לך כשתסיים את הלימודים. השלמת תוכנית זו תדגים את רמת המחויבות שלך למטבח, ובכך תבדיל אותך משפים אחרים. המיומנויות הקולינריות שאתה לומד בג'ורג' בראון מבוקשות על ידי מעסיקים ברחבי קנדה ובעולם, ותהיה לך הכשרה לבנות קריירה מצליחה בבית או ברחבי העולם.
בעוד שבוגרי תואר מסוימים עשויים להתחיל את הקריירה שלהם בתפקיד התחלתי, יהיה להם את הידע והכישורים כדי לזרז את Pathways הקריירה שלהם. בהתאם למיקוד ורמת הניסיון של הבוגר, Pathways קריירה אפשריים כוללים:
אזורי תעסוקה של שירותי מזון | מסלולי קריירה אפשריים |
שירות מזון רב יחידות |
|
מתקנים ורשתות פרישה |
|
אירוח ותיירות |
|
ניהול שירותי מזון בחוזה |
|
מעבדי מזון וברוקרים |
|
מפיצים |
|
ייעוץ עסקי |
|
יזמות |
|
אפשרויות לימוד עתידיות
בוגרי תכנית זו יוכשרו להמשך לימודיהם שלאחר התואר בתכניות לתואר שני בתחומי עסקים, גסטרונומיה ולימודי סביבה.
הבוגרים עשויים להיות זכאים גם לכניסה ישירה ל-Culinary Arts - תכניות קונדיטוריה איטלקיות וצרפתיות ולתוכנית לניהול מזון ותזונה.
אנא צור קשר עם רכז התוכנית לקבלת מידע נוסף.