תואר ראשון במדעי המזון המשולבים
Le Cordon Bleu University Ottawa
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Ottawa, קנדה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
שילוב אמנויות קולינריה, תזונה ומדעי המזון
תואר ראשון במדעי המזון המשולב, הראשון מסוגו בקנדה, הוא תכנית רב תחומית חדשנית המועברת במשותף על ידי אוניברסיטת אוטווה ולה קורדון בלו אוטווה. התוכנית תכין את בוגרי העתיד להוביל בכל ענף שבו מזון ממלא תפקיד מפתח, כולל שירותי בריאות, חינוך, אירוח, עסקים או מחקר ופיתוח. לבוגרי תוכנית זו תהיה הבנה רחבה ומקיפה של פרקטיקות הקשורות למזון ויהיו מצוינים לספק מנהיגות אסטרטגית והכוונה תפעולית במסגרות מסחריות.
"שותפות זו מצרפת מומחים משני מוסדות בעלי שם עולמי בכדי להעביר תוכנית ייחודית אחת המתוזמנת ומתמלאת פער ידע בענף. לבוגרים יהיה את הכישורים והניסיון להיות מובילים בכל ענף בו המזון ממלא תפקיד."
אורליאן לגו - מדריך השף Le Cordon Bleu Ottawa