מדעי האוכל
National Quemoy University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Taipei, הרפובליקה הסינית
שפות
בקש מידע
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
המחלקה למדעי המזון שואפת להכשיר מנהיגים עתידיים בתעשיית המזון. תכנית הלימודים משלבת תחומים מקצועיים שונים, כולל כימיה, מיקרוביולוגיה, ביולוגיה, ביוכימיה ותהליכים. הקורסים מאפשרים לסטודנטים שלנו לתרום למגזר חיוני בחברה שדרישותיו עולות. המחלקה מצוידת גם במעבדות לסטודנטים שלנו להתנסות בטכנולוגיות החדישות ולהתנסות ברעיונות שלהם. אנו מעודדים גם את התלמידים שלנו לעבור את בחינות ההסמכה הארציות ולהפוך לטכנאי מזון מוסמכים. עם ידע מקצועי, התלמידים שלנו יכולים להצטיין בעיבוד מזון, ייצור, ניתוח, בדיקה, ייצור וניהול משימות בקלות. הסטודנטים שלנו מסוגלים גם לעבוד במכוני מחקר מקומיים וזרים ולבצע מחקר על מזון, כימיה, תזונה, ביוטכנולוגיה או תחומים קשורים אחרים.