תואר ראשון בגסטרונומיה ואומנויות קולינריה
Recep Tayyip Erdogan University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Rize, טורקיה
שפות
טורקי
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
מטרת תוכנית זו; לפתור בעיות בהן נתקלת בתחום הגסטרונומיה והאומנות הקולינרית; לנתח, לתכנן ולשפר נושאי שירות ואיכות; ליצור תוכניות קריירה הקשורות לחיים עסקיים; יוכל להתחדש במודעות ללמידה לכל החיים; לחלוק ולהפיץ ידע וניסיון, לחנך אנשי מקצוע בתיירות שיכולים לעשות לימודים אקדמיים לייצור ידע אוניברסלי.
לאחר השלמת הזמן לסיום המחקר, יכול הבוגר לבחור לעשות שמות בינם לבין מטבחים של עסקים בינלאומיים בתחום המזון והמשקאות ועסקי המלונאות. סטודנט שסיים את לימודיו לתואר ראשון יכול להמשיך את דרכו כאקדמאי בתואר מדען המביע את לימודי התואר השני והדוקטורט. עם סיום מוצלח של תכנית זו, תלמד לתארים ראשונים ודוקטורט בתחומים אחרים המקבלים סטודנטים מתחום זה.