Keystone logo
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences תואר ראשון במדעי הטכנולוגיה באמנות הקולינריה
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences

תואר ראשון במדעי הטכנולוגיה באמנות הקולינריה

Kaunas, ליטא

Request duration

ליטאית

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

בקמפוס

מלגות

חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך

מבוא

אומנויות הקולינריה הן תכנית לימודים ייחודית בליטא. תוכנית זו נועדה להכין אנשי מקצוע בתחום הקולינריה ליישם ידע בטכנולוגיית ייצור מזון בסיסית ומתקדמת, לטפל ביעילות בנושאי בטיחות ואיכות חומרי גלם, לארגן תהליכי ניהול מזון ושרשרת מזון ולהעריך שינויים בסביבה העסקית. מאנשי מקצוע צפויים להיות אחראיים מבחינה חברתית, לחפש בהתמדה פיתוח אישי ויעילות שירות עסקי. אֵזוֹר

בוגרי התכנית לאמנויות הקולינריה יעבדו כמנהל ייצור מזון, שף מנהלים, סו-שף, טכנולוג ייצור מזון, מנהל חברת מזון ומנהל במזון (מסעדות, ביסטרו, בתי קפה, מלונות) וחברות קייטרינג מזון אחרות.

על בית הספר

שאלות

קורסים דומים

  • תואר בגסטרונומיה
    • Madrid, ספרד
  • הצטיינות תואר ראשון במסחר (ניהול קולינרי)/תואר ראשון בהצטיינות במסחר (ניהול קולינרי) (גישור)
    • Toronto, קנדה
  • תואר ראשון באנוגסטרונומיה באזורי הרים
    • Bolzano, איטליה