תואר ראשון במדעי הטכנולוגיה באמנות הקולינריה
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Kaunas, ליטא
שפות
ליטאית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
אומנויות הקולינריה הן תכנית לימודים ייחודית בליטא. תוכנית זו נועדה להכין אנשי מקצוע בתחום הקולינריה ליישם ידע בטכנולוגיית ייצור מזון בסיסית ומתקדמת, לטפל ביעילות בנושאי בטיחות ואיכות חומרי גלם, לארגן תהליכי ניהול מזון ושרשרת מזון ולהעריך שינויים בסביבה העסקית. מאנשי מקצוע צפויים להיות אחראיים מבחינה חברתית, לחפש בהתמדה פיתוח אישי ויעילות שירות עסקי. אֵזוֹר
בוגרי התכנית לאמנויות הקולינריה יעבדו כמנהל ייצור מזון, שף מנהלים, סו-שף, טכנולוג ייצור מזון, מנהל חברת מזון ומנהל במזון (מסעדות, ביסטרו, בתי קפה, מלונות) וחברות קייטרינג מזון אחרות.