
BSc in
תואר ראשון במדעים (הצטיינות) במדעי המזון והבטיחות
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Hong Kong, הונג קונג
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 - 4 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
HKD 400,620 *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לכל התוכנית
מבוא
מטרות התוכנית
התוכנית נועדה לצייד את הבוגרים בידע תיאורטי ומיומנויות מעשיות במדעי המזון ובטיחות המזון, לרבות כימיה של מזון, מדעי התזונה, מיקרוביולוגיה של מזון, מזון חושי והערכה, הנדסת מזון ובקרת איכות וניהול בטיחות מזון. קשת רחבה של מודולים אלה נועדו להקל היטב על הסטודנטים את היכולת לבצע ביעילות בתעשיית המזון, התזונה והקייטרינג וכן לפתור את הבעיות הבעייתיות הטכניות הקשורות לתחום מדעי המזון והבטיחות. הוא גם יספק לסטודנטים מיומנויות ניהול גנריות, למידה משולבת בעבודה במזון מקומי או בחו"ל ותעשיות נלוות לחיזוק יכולת התעסוקה שלהם בקהילה התחרותית.
הכרה מקצועית
תוכנית זו אושרה על ידי מחלקת המזון והיגיינה סביבתית של ממשלת הונג קונג (FEHD). סיום מוצלח של בוגרי קורס זה, כישוריהם כוסו ופטורים מהבחינה לצורך קבלת רישום מנהל היגיינת המזון במסגרת התוכנית. בוגרים יכולים להגיש מועמדות לאנשי מקצוע בתחום הבדיקות לתכנית הסמכה מקצועית לבדיקות של איגוד הבדיקות, הפיקוח וההסמכה בהונג קונג (HKTIC).
קבלה
גלריה
אפשרויות קריירה
לקוחות פוטנציאליים לקריירה יכולים להמשיך בקריירות הבאות: מדעני מזון / טכנולוגים מפקחי היגיינה קציני בקרת איכות מבקרי שרשרת אספקת המזון ממשל פקחי בריאות מפקחי ייצור מזון גלובליים קונים מזון