בוגר הנדסת מזון
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Bună Ziua, רומניה
שפות
בקש מידע
פורמט לימוד
בקש מידע
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
תכנית התואר הראשון INGINERIA OF FOOD PRODUCTS שמה לה למטרה כללית הכשרת מומחים טכנולוגיים בתחום תעשיית המזון; תוכנית זו פועלת מאז 2009, הוסמכה בשנת 2015 ויש לה משך של 4 שנים של לימודים, קורס יומי עם 240 נקודות זכות, על פי הסכם בולוניה. הבוגרים צוברים במהלך תקופת הלימודים את הידע התיאורטי, הטכני והניהולי הדרוש כדי להיות מוכן להתמודד בהצלחה עם התחרותיות של שוק העבודה ברמה הלאומית והבינלאומית, ובאפשרותם לפעול בתחומים מגוונים ביותר, בטכנולוגיות של כל תת- סניפים בתעשיית המזון, (כולל בכיוונים של ביוטכנולוגיה וביו -הנדסה), הן בארץ והן בחו"ל. המטרות העיקריות של התוכנית מספקות הכשרה תיאורטית ומעשית של סטודנטים להכרת טכנולוגיות מודרניות בתחום ייצור המזון, ידע ויישום אמצעים להעלאת איכות מוצרי המזון, עיצוב ותפעול קווים טכנולוגיים עבור עיבוד מוצרי מזון חקלאי, הכרת החקיקה בתחום.