תואר ראשון באמנויות האירוח והקולינריה
Varna University of Management
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Varna, בולגריה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 - 4 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 1,950 / per semester *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2023
* - לסמסטר
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תוכנית האירוח והאמנויות הקולינריות היא תוכנית הלימודים האקדמית היחידה במזרח אירופה, מתאימה לכל מי שמתלהב בבישול ורודפים אחרי פיתוח קריירה כטבח מקצועי או רוצים להיות מחזיק הכוכבים הבא של כוכב מישלן. במסגרת קורס זה, תועבר צעד אחד מעבר ללימודי האמנות הקולינריים הסטנדרטיים ותתקרב לאומנות אמיתית ומהפכה קולינארית, על ידי שילוב שיטות בישול ניסיוניות.
במהלך תוכנית האירוח והתרבות שלכם תוכלו לרכוש מיומנויות בישול מיוחדות ומוצרים יסודיים על פי הקלאסיקה והמגמות המודרניות, כמו שימוש במוצרים מקומיים, בשרים ודגים, בישול בריא, פירות ים ברי קיימא ", האף אל הזנב בישול ". בביטחון ליישם את כל הידע דרך הפריזמה של הסגנון שלך, השראה ורעיונות אמנותיים.
המטבח שלנו מעוצב בצורה ארגונומית ביותר והוא מאובזר עם גאדג 'טים המודרנית ביותר בישול על ידי מותגים ידועים בעולם. אנו משתפים פעולה עם יצרנים של ציוד עבור כמה איקוני 2 כוכבי מישלן מסעדות ברחבי העולם.
הניסיון שלך בחו"ל
ניסיון בחו"ל יהיה ניסיון למידה עבור סטודנטים VUM לפיה הם מקבלים את ההזדמנות לקחת על עצמו תפקיד אחראי כעובדים בחברה או ארגון ולאחר מכן לשקף על מה שקרה בזמן העבודה. תוכנית החוויה בחו"ל משלימה את הוראת הכיתה הרשמית. מטרתו היא לשפר באופן משמעותי את החיוניות של תוכנית ההוראה ולהשפיע על הקורסים שתלמיד לקח או ייקח. עם השלמת הניסיון בחו"ל, הסטודנטים יקבלו 30 זיכויים ECTS עבור שנה 1 (ניסיון עבודה עם תוכנית ארסמוס) ו לשנת 2 (עבודה, נסיעות תוכנית הלימודים).
כל החוויות בחו"ל יוסדרו על ידי VUM והם חובה. בחו ל "ייבחרו על סמך הביצועים החינוכיים והמעשיים של כל תלמיד במהלך הסמסטר.
ניסיון עבודה עם תוכנית ארסמוס יתקיים במסעדות עצמאיות עצמאיות במיקלן עצמאיות באירופה, שם יהיו לתלמידים הזדמנות ליישם את הידע הטכני והמיומנויות שלהם, ללמוד כיצד לעבוד בצוות עם מקצוענים קולינריים איכותיים ולשפר את הדיוק שלהם , עקביות-תוצאתיות, ניהול זמן, עמידות ללחץ. מיטב הסטודנטים VUM תינתן הזדמנות ללכת על ניסיון בחו"ל במסעדה מישלן מסומן בכוכבית בהתאם הביצועים שלהם.
התמחות חובה
כל התלמידים בתוכנית זו יש שתי התמחויות חובה במהלך החינוך שלהם. ההתמחות תתקיים ברשתות מלונות 5 או 4 בעולם. זה ייחשב אימון "ניהולית", שכן הוא מספק לתלמידים גישה לפעילויות עסקיות גדולות, נותן להם הזדמנות להבין את החשיבות של העסק הקולינרי בסביבה עסקית גדולה יותר. מיקום זה יעוצב כך שיתאים לפרופיל הפיתוח המקצועי של התלמידים ולחשוף אותם לסוג אחר של עסקי HoReCa, שונה בתכלית מזו של מסעדות מישלן קטנות.
שפת ההוראה: אנגלית
משך הלימודים: 3/4 שנים (6-8 סמסטרים)
דיפלומה: תואר ראשון "אירוח ואמנויות בישול", שנלמד באנגלית במרכז ומזרח אירופה ואחד מעטים בתוך האיחוד האירופי.
VAR - אוניברסיטת ורנה.
דרישות קבלה
ההרשאה מבוססת על מסמכים, IELTS 6.0 או שווה ערך (VUM המוסד באנגלית הבחינה בשפה זמין) וכן ראיון מקוון או פנים אל פנים עם המועמד.