רווק במדעי התה והמזון
Wuyi University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Jiangmen, הרפובליקה העממית של סין
שפות
בקש מידע
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
בית הספר למדעי תה ומזון כולל מדעי התה (המתמחה בתרבות תה וכלכלה), איכות ובטיחות מזון, מדעי המזון והנדסת גננות בארבע תכניות רווקות ורושמים מגמות ברמה מקצועית גבוהה יותר בשיווק, חשבונאות מחשבים, ביוטכנולוגיה ויישום, טכנולוגיית עיבוד מזון, טקס תה, עיצוב מוצרי תה וכן הלאה.
בראש המחלקה למדע התה והביולוגיה הלאומית הידועה הלאומית שלנו יאנג ג'יאנגפאן, מחלקת מדע התה והביולוגיה מונה כיום 38 אנשי סגל ואנשי מקצוע בכירים, מתוכם 8 פרופסורים מן המניין, 10 פרופסורים עמיתים, ושמונה מהם הם בעלי תואר רופא ו לשארם תואר שני.
המכללה למדעי תה ומזון כוללת את 18 המרכזים והמעבדות המאובזרים הבאים: מרכז אימונים לתרבות תה, מרכז תרגול טקס תה, אולם הכשרה לגופני גוף, מעבדת עיבוד עלי תה, מעבדה להפקת ביומסה עלים, מרכז בטיחות מזון וביקורת, חשבונאות מעבדת סימולציה למחשוב, מרכז הוראה מצבי שיווקי, מעבדת מיקרואורגניזם מזון, מעבדה ביוכימית, מעבדת ביולוגיה מולקולרית וכן הלאה. חוץ מזה, המחלקה מחזיקה 12 בסיסי תרגול ו"גן התערוכה Wuyi Rock Mingcong Garden "ו"גן התה הניסוי האקולוגי", המשתרעים על שטח של כ- 40 mu. כל מתקני ההוראה והתרגול המתקדמים והמספקים הללו מבטיחים פלטפורמות לימוד ותרגול מצוינות עבור התלמידים.
תכנית הרווקות מדע התה (המתמחה בתרבות תה וכלכלה) הוקמה בדצמבר 2008 באישור משרד החינוך. בספטמבר 2009 היא החלה לרשום סטודנטים מכל רחבי הארץ וזכתה לכבוד המומחיות המוצגת במחוז בשנת 2010 על ידי מחלקת החינוך המחוזית של פוג'יאן.
באישור משרד החינוך במרץ 2010 הוקמה תכנית הרווקים לאיכות ובטיחות מזון והיא מתחילה לרשום סטודנטים מכל רחבי הארץ החל מספטמבר 2010.
על פי מודל החינוך הבין תחומי, מגמות ברמה מקצועית גבוהה יותר בתחום הביוטכנולוגיה ויישומים, שיווק, חשבונאות חשבונאות וכן הלאה הם כולם עתירי יומין ומובילים על ידי צוותי הוראה מנוסים עשירים, מה שהופך את בוגרינו למומלצים ביותר על ידי החברה.