בוגר אירוח וניהול תיירות
Edith Cowan University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Joondalup, אוסטרליה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק, בקמפוס
מֶשֶׁך
6 סמסטרים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Jul 2024
* שכר לימוד לסמסטר
מבוא
הקורס עוסק בהיבטי המפתח הנדרשים לניהול עסקי אירוח ותיירות מגוונים הכוללים שיווק, ניהול פיננסי, מחקר עסקי ואנליטיקה וניהול אסטרטגי.
כמו כן, כולל יחידות ייעודיות בניהול מזון ומשקאות, ניהול חטיבת חדרים, תכנון ופיתוח תיירות, אקולוגיות, ניהול חווית השירות וניהול אירועים.
סטודנטים יכולים להתמחות בהמשך בלימודים עם מיקוד חזק יותר בתחומים שונים, כגון ניהול אירועים, שיווק, ניהול משאבי אנוש ועסקים בינלאומיים.
ענף האירוח והתיירות הוא דינאמי ומהיר, ומציג בפני הבוגרים מגוון רחב של אפשרויות קריירה לבחירה, והקורס מעניק לסטודנטים ידע תיאורטי וממומחים בתעשייה בכדי להצליח.
הבוגרים יזכו במיומנויות חיוניות ונקודות מבט מקצועיות הנדרשות על ידי דרגות ניהול בינוניים ובכירים בארגוני אירוח ותיירות עכשוויים.
קורס כניסה
תנאי קבלה אקדמיים (להקה 3)
על כל המועמדים לעמוד בתנאי הקבלה האקדמיים לקורס זה. ATAR האינדיקטורי או המובטח הוא כפי שפורסם (במידת הצורך) או יתקיימו דרישות קבלה אקדמיות באמצעות השלמת אחד מהדברים הבאים:
- AQF Cert IV;
- סיימה בהצלחה 0.25 EFTSL לימודים ברמת תואר ראשון ומעלה אצל נותן השכלה גבוהה באוסטרליה (או שווה ערך);
- מבחן קבלה שלישוני מיוחד; *
- קורס הכנה לאוניברסיטה; *
- קורס אוריינטציה אוניברסיטת ילידים; *
- מבחן צריכת סטודנטים אבוריג'ינים; או *
- תוכנית כניסה מבוססת ניסיון. *
* מידע נוסף ניתן למצוא בעמוד הכניסה לקורס לימודים.
עבור תלמידים בינלאומיים, הדרישות כוללות את תוצאות בית הספר העל יסודי שלך.
דרישות בשפה האנגלית (להקה 3)
דרישות מיומנויות באנגלית עשויות להתקיים בהשלמת אחד מהדברים הבאים:
- שנה 12 ספרות אנגלית ATAR / ספרות אנגלית כיתה ג ATAR או יותר טוב או שווה ערך;
- מבחן קבלה שלישוני מיוחד; *
- ציון המינימום של הלהקה האקדמית IELTS של 6.0 (אין להקה בודדת פחות מ- 6.0);
- הושלמה בהצלחה 1.0 EFTSL לימודים ברמת תואר ראשון ומעלה בבריטניה, אירלנד, ארה"ב, NZ או קנדה;
- קורס הכנה לאוניברסיטה;
- קורס אוריינטציה אוניברסיטת ילידים; *
- מבחן צריכת סטודנטים אבוריג'ינים; *
- תעודת AQF, תעודה מתקדמת או תואר נלווה;
- סיימה בהצלחה 0.375 EFTSL לימודים ברמת תואר ראשון ומעלה אצל ספקית השכלה גבוהה באוסטרליה (או שווה ערך); או
- מבחנים, קורסים או תכניות אחרות שהוגדרו בדף להקות מיומנויות באנגלית.
* מידע נוסף ניתן למצוא בעמוד הכניסה לקורס לימודים.
Pixabay / Pexels
פרטי הקורס
זמינות סמסטר
- סמסטר 1: לימודים במשרה מלאה ב- Joondalup
- סמסטר 2: לימודים במשרה מלאה ב- Joondalup
מבנה הקורס
התלמידים נדרשים להשלים 16 יחידות ליבה. זה יתמך על ידי תוכנית משלימה של 8 יחידות, הכוללת יחידות גדולות, או קטינות פלוס אלקטיביות, או שני קטינים, או 8 יחידות אלקטיביות.
שנה 1
קוד יחידה | כותרת היחידה | נקודות זיכוי |
SBL1600 | זהות עסקית ופרוטוקולים | 15 |
HOS2500 | ניהול שירותי מזון | 15 |
TSM2111 | מבוא לאירוח ותיירות | 15 |
MKT1600 | עקרונות ושיטות שיווק | 15 |
HOS2325 | ניהול חווית השירות | 15 |
HOS2110 | ניהול מזון ומשקאות | 15 |
יחידה מהתכנית המשלימה | x 2 | 30 |
שנה 2
קוד יחידה | כותרת היחידה | נקודות זיכוי |
HOS2220 | ניהול אגף חדרים | 15 |
TSM2202 | מבוא לניהול אירועים | 15 |
TSM2105 | תכנון ופיתוח תיירות | 15 |
TSM3109 | תיירות בנושא עניין מיוחד | 15 |
HOS3211 | ניהול כספי אירוח | 15 |
יחידה מהתכנית המשלימה | x 2 | 30 |
פלוס 1 יחידה מ: | ||
MAN2145 ^ | ניהול משאבי אנוש | 15 |
TSM3104 ^ | תיירות ספינות שייט | 15 |
BUS3700 ^ | סיור לימודי עסקים | 15 |
או יחידה חלופית עם אישור רכז קורס.
שנה 3
קוד יחידה | כותרת היחידה | נקודות זיכוי |
BUS3100 | נוהלי מחקר עסקי | 15 |
HOS3100 | ניהול אירוח ותיירות | 15 |
TSM3107 | אקולוגיות | 15 |
יחידה מהתכנית המשלימה | x 4 | 60 |
פלוס 1 יחידה מ: | ||
FBL3501 ^ | פרקטיקום עסקי | 15 |
SBL3500 ^ | יישום עסקי משולב | 15 |
הערה: ההרשמה ל- FBL3501 או BUS3700 היא על ידי יישום בלבד. יחידות לא מוצעות בכל סמסטר.
** קטין סטאז '(MIBIOR) - סטודנטים נבחרים (על פי בקשה בלבד) רשאים להירשם במקביל ל FBL3400 התמחות עסקית 1 ו- FBL3500 התמחות עסקית 2 בשנת 3 שלהם (סמסטר 1) בקורס. סטודנטים שנרשמים לסטאז 'קטין (FBL3400 / FBL3500 = 60 נקודות זכות) ישלימו יחידה בחירה במקום SBL3500 או FBL3501.
^ אפשרות ליבה
רבנים אתה יכול ללמוד בקורס זה
- ניהול אירועים
- ניהול משאבי אנוש
- עסקים בינלאומיים
- הַנהָלָה
- שיווק
קורס
- גש למידע, רלוונטי והערכה ביקורתית של מידע רלוונטי כדי לפתור באופן שיטתי בעיות עסקיות מאתגרות.
- החלת ידע רחב וקוהרנטי על מגוון מצבים עסקיים, תוך שילוב של נקודות מבט בינלאומיות / גלובליות / תרבותיות.
- שתפו פעולה יעילה בהגדרות הצוות כדי לייצר תוצאות מדידות.
- העבירו ידע עסקי, מושגים ועצות באופן שכנוע וברור בפורמטים בכתב ובעל פה, תוך שימוש בטכנולוגיה רלוונטית.
- צור רעיונות יצירתיים לחידושים עסקיים המגיבים להזדמנויות ולשינוי מתמיד.
- הרהור במשוב ובקר את הביצועים של עצמו כדי לזהות ולתכנן הזדמנויות להתפתחות.
- הערך התנהגויות מקצועיות ו / או אזרחות אישית המשקפות הערכה של יחסי הגומלין שבין אתיקה עסקית לבין אחריות חברתית תאגידית.
אפשרויות קריירה
הזדמנויות קריירה לבוגרים קיימות במגוון עסקי אירוח ותיירות, כולל חברות טיולים, סוכנויות נסיעות, ספינות שייט, מרכזי מבקרים, פארק שעשועים ואתרי אטרקציות למבקרים, מרכזי כנסים, חברות אירועים, מלונות ואתרי נופש, מסעדות, בתי קפה וברים. בתוך סוגים אלה של ארגונים, התפקיד עשוי לכלול ניהול היבטים של סיורים וביקורי אתרים, בידור, כנסים ואירועים, שירות מזון ומשקאות, מכירות ושיווק או גיוס עובדים, הדרכה ופיקוח על הצוות.
כותרות עבודה אפשריות עתידיות
מפעיל סיורים, מנהל מרכז מבקרים, מנהל פארק שעשועים, מפקח על ספינות שייט, מפעיל תיירות אקולוגית, מדריך טיולים, מנהל אטרקציות תיירותיות, מנהל נסיעות קמעונאות ומנהל תפעול טיולים, מתאם אירועים, מתאם כנסים.
אפשרויות קריירה
אפשרויות קריירה
הזדמנויות קריירה לבוגרים קיימות במגוון של עסקי אירוח ותיירות, כולל חברות טיולים, סוכנויות נסיעות, ספינות שייט, מרכזי מבקרים, פארק שעשועים ואתרי אטרקציות למבקרים, מרכזי כנסים, חברות אירועים, בתי מלון ואתרי נופש, מסעדות, בתי קפה וברים. בתוך ארגונים מסוג זה, התפקיד עשוי לכלול ניהול היבטים של סיורים וביקורים באתר, בידור, כנסים ואירועים, שירות מזון ומשקאות, מכירות ושיווק או גיוס, הדרכה ופיקוח על צוות.
כותרות עבודה אפשריות בעתיד
מפעיל סיור, מנהל מרכז מבקרים, מנהל פארק שעשועים, מפקח אוניות שייט, מפעיל תיירות אקולוגית, מדריך טיולים, מנהל אטרקציות תיירותיות, מנהל נסיעות קמעונאי ותפעול סיורים, רכז אירועים, רכז כנסים.
גלריה
תוצאת התוכנית
Course Learning Outcomes
- Apply broad and coherent knowledge to a range of business situations, incorporating international/global/cultural perspectives.
- Access, analyse and critically evaluate relevant information to solve challenging business problems systematically.
- Communicate business knowledge, concepts and advice persuasively and clearly in both written and oral formats, using relevant technology.
- Collaborate effectively in team settings to produce measurable outcomes.
- Generate creative ideas for business innovations that respond to opportunities and constant change.
- חשבו על משוב וביקורת על הביצועים של האדם על מנת לזהות ולתכנן הזדמנויות להתפתחות.
- Value professional behaviours and/or personal citizenship that reflect an appreciation of the interrelationship between business ethics and corporate social responsibility.