בוגר במדעים במזון ניהול שירות
University of Technology, Jamaica (UTech)
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Kingston, ג'מייקה
שפות
בקש מידע
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תואר ראשון. בניהול שירותי מזון
מסר של פילוסופיה
התואר הראשון בקורס לתואר מדע בניהול שירותי מזון שואף לפתח בוגרים שיכולים להיות מנהלים יעילים בהכנה ובשירות מזון ברמה לאומית, אזורית ובינלאומית. זה יגיע לשיאו עם יכולות בוגר פיתוח ומיומנויות שתאפשר להם לספק שירותים שישיגו את שביעות רצון לקוחות.
תכנית הלימודים מדגישים מנהיגות ניהולית של פעילות שירות מזון, והוא נועד לפתח מיומנויות מעשיות, טכניות וניהוליות. הקורס מיועד בעיקר עבור אנשים שרוצים להיות מנהלים ומפקחים של מפעלי foodservice.
במהלך מטרות מחקר
המטרות של שירות מזון ניהול התואר הן:
- כדי לייצר בוגרים עם כישורים הדרושים והיכולות שיספקו את הביקוש לשפים מקצועיים בתעשייה, ומנהלי של שירות מזון מבצע.
- לתרום לצמיחה ופיתוח של תעשיית המזון בשירות לאומי והאזורית על ידי מתן בוגרים שהם חדשניים, יצירתיים ויזמיים שיפתחו יוזמות העסקיות שלהם, ובכך ליצור תעסוקה לקהילת האיים הקריביים.
- כדי לייצר בוגרים שיהיו מסוגל לבצע תרומה משמעותית לשינויים הטכנולוגיים וחדשניים שכרגע מתרחשים בתעשייה בינלאומית באמצעות טכנולוגיית מידע ומחקר.
- כדי ליצור קשרים מקצועיים לבוגרים בתעשייה באמצעות חינוך שיתופי, חניכות וכנסים מקצועיים.
עיצוב מגרשים
התואר הראשון ארבעה-השנתי של קורס לתואר מדע בניהול שירותי מזון נועד לספק את הצרכים של שוק העבודה בתעשיית שירותי מזון. תכנית הלימודים מדגישים מנהיגות ניהולית של פעילות שירות מזון, והוא נועד לפתח מיומנויות מעשיות, טכניות וניהוליות בבוגרים, שיכול להתחרות עם בוגרי שירות מזון אחרים באופן מקומי, אזורי ובינלאומי. הוא מיועד בעיקר לאנשים שרוצים להיות מנהלים ומפקחים של מפעלי שירות מזון.
התואר הראשון. FSM תואר מציע שני (2) תחומי התמחות ושלוש (3) הצעות קטין. המספר הכולל של נקודות זכות לקורס הוא 140. כל המודולים בשנים 1 ו -2 יהיו נפוצים. שנות 3 & 4 תלמידים יהיו באופציות או הקטין המיוחדות שלהם.
תחומי ההתמחות הם:
- מזון וניהול משקאות
- אמנויות וניהול קולינרי
הנפקות הקטין תהיה בתחומי:
- שיווק
- זה
- ניהול פגישות ואירועים מיוחדים
סטודנטים יידרשו להשלים שני קיצים של ניסיון מקצועי בעבודה (מינימום של עשרה שבועות לכל קיץ), שניתן לעשות זאת באופן מקומי או בחו"ל. אימון הידיים n מעשי נעשה בה של ליליאן המסעדה, מתקן אימוני מזון ומשקאות בקמפוס UTECH.
תלמידים עלולים להיות הזדמנויות לחוויות בינלאומיות באמצעות התמחות מקצועית וכמובן המטבח הבינלאומי.
MODE הערוצים
שירות מזון ניהול תואר הקורס מוצע במשרה מלאה על פני ארבע שנים.
שיטות חדירות
יהיו שלוש (3) שיטות של כניסה למסלול:
כניסה רגילה - מועמד שעומד בדרישות בגרות הרגילות של האוניברסיטה, והוא מצליח בראיון. מבקש זה ייכנס למסלול לימודים בשנת 1.
למבוגרים כניסה - מבקש מעל גיל 25 שנים, שלא מרוצה דרישת הבגרות של האוניברסיטה, יכול להתקבל לשנת 1 של הקורס באמצעות מסלול הערכת ידע הקודמת (PLA). התלמיד יעבוד עם מתאם PLA ומפקח שהוקצה לפיתוח תיק להפגין שווה ערך ידע בסטנדרטים בגרות של האוניברסיטה ו / או לקבל אשראי PLA לעבודה בתחום ההתמחות.
מיקומים מתקדמים - מועמדים כשירים למיקום מתקדם הם אלה נרשמים לאוניברסיטה מהמוסדות חינוך אישרו אחרים שניתן להעניק פטור מודול לקורסים לתואר ראשון ותארים מתקדמים של מחקר. תלמידים, שמתקבלים בשיטת ההשמה המתקדמת, יקדמו לשנת 3 של הקורס. במקרים מסוימים עם זאת, המועמדים יידרשו לקחת קורסי גישור נדרשים בכדי לספק את הדרישות לקבלת התואר.
בראיון, מועמדים יידרשו כדי לציין אזורי התמחות שלהם ו / או קטינים. תלמידים שהוענקו מיקום מתקדם מהמוסדות אחרים ייכנס לקורס בשנת 3 והיית כבר הכריזו העיקריים שלהם במוסדות שלהם הקודמים. הם יהיו חייבים לעשות תקופת התמחות אחד רק בגלל שהם היו כבר סיימו שתי תקופות התמחות בהיקף של 10 שבועות.
שים לב שכל התלמידים להיכנס באמצעות מיקום מתקדם חייבים להשלים 85% ממודולים המפלס העליונים שלהם בUTECH כדי לזכות בתואר UTECH.
דרישות למידה חווייתיות
סטודנטים בשנים 2 ו -3 של קורס תואר FSM, יידרשו להשלים תקופת התמחות על שני קיצים, במשך עשרה (10) שבועות כל אחד, בארגון הכנסת אורחים או תיירות שאושר, באופן מקומי או בחו"ל.
המטרות של מודול ההתמחות של בית הספר הן:
- לסייע בפיתוח של הפוטנציאל של התלמידים על ידי נותנם את ההזדמנות לעבוד בתחומים הקשורים לניהול שירות מזון.
- לשמור על קשר עם התעשייה כדי לתרום תרומת קיימא, כלכלית ופורה לארגונים דרך החניכים.
- מאפשר לארגונים להעריך בוגרים פוטנציאליים.
- שפר את הניסיון המעשי של הסטודנטים בניהול שירותי מזון.
סיום בהצלחה של ההתמחות הוא חובה עבור הפרס של התואר.
דרישות כניסה
כדי להיות זכאי לקבלה לשירות מזון ניהול התואר (BSc. FSM), על מבקשים לעמוד בדרישות הבאות באוניברסיטת מינימום בגרות: א) להחזיק חמש (5) CXC כללי בקיאות עוברת או שוות ערך בציוני I, II, III או (כיתה III מתקבל מיוני, 1998) או רמות GCE 'O' , רמות, B & C בשפה אנגלית, מתמטיקה ושלושה (3) נושאים אחרים. (יינתן עדיף למועמדים עם שפה זרה).
ב) לעבור ראיון קבלה.
פרויקט מחקר MAJOR
סטודנטים נדרשים להשלים את המחקר אינטגרטיבי בצורה של פרויקט מחקר עיקרי. צורך השלמת פרויקט גמר זה הוא:
- לערב את התלמידים בפתרון בעיות יותר הקשורים בתעשייה
- לשלב התיאורטי והיבטים המעשיים של מחקר
- לעודד למידה עצמית מכוונת
- לקדם את הלמידה המבוסס על צוות
- ודא שתלמידים יכולים להפגין הבנה של שיטות מחקר
תלמידים יידרשו להציג את הממצאים של המחקרים שלהם עם בני זוג מתעשיית האירוח והתיירות ולהשתתף בEXPO האירוח והתיירות השנתי של בית הספר על ידי ההרכבה תצוגה המתמקדת בפרויקט המחקר העיקרי שלהם.
על בית הספר
שאלות
קורסים דומים
תואר ראשון במערכת מזון: ניהול, קיימות וטכנולוגיות
- Parma, איטליה