בוגר טכנולוגיות מזון בהצטיינות
Massey University
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Auckland, ניו זילנד
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* בהתאם לקורסים שתבחר
מבוא
תואר ייחודי באוסטרליה
Massey Universityהתואר הראשון בטכנולוגיית מזון בהצטיינות הוא התואר היחיד באוסטרליה אשר משלב מדעי מזון, הנדסת מזון ועסקי מזון. ל -75% מהבוגרים שלנו יש עבודה בתוך שישה חודשים מיום סיום הלימודים.
איך זה?
אוכל הוא חלק חשוב בחיי היומיום שלנו. ההתמקדות בבריאות ורווחה באמצעות צריכת מזון עולה. כלכלות העולם מחפשות דרכים חדשות להוסיף ערך לתוצרת הגלם ולספק מזון בטוח ומזין כדי להאכיל את האוכלוסייה ההולכת וגדלה.
כל זה מסתכם בהזדמנויות קריירה מצוינות, משכורות מצוינות והגברת הביקוש לאנשים עם הכישורים שתצברו על ידי לימוד טכנולוגיית מזון.
הסמכה ייחודית
Massey Universityהתואר הראשון בטכנולוגיות מזון בהצטיינות מייצר בוגרים לתעשיית המזון הניו זילנדית והבינלאומית כבר יותר מ -50 שנה.
זהו התואר היחיד באוסטרלסיה המשלב מדעי מזון, הנדסת מזון ועסקי מזון. זה נותן לך יותר מתואר במדעי המזון - תרוויח כישורים טכנולוגיים, הנדסיים ועסקיים ליישום הידע שלך בעולם המסחרי.
תוכנית טכנולוגית מזון המוכרת בינלאומית
התואר שלך יוכר בינלאומית.
- שני מגמות התוכנית BFoodTech (Hons) מאושרות על ידי המכון האמריקאי לטכנולוגיות מזון (IFT).
- המקצוע להנדסת תהליכי מזון מוכר על ידי הנדסת NZ כתואר הנדסי מקצועי במסגרת הסכם וושינגטון, הסכם בינלאומי (שווה ערך לתואר הנדסי בן ארבע שנים).
- מגמת טכנולוגיית מוצרי המזון מוסמכת גם על ידי הנדסת NZ כתואר הנדסי מקצועי במסגרת הסכם סידני, הסכם בינלאומי (שווה ערך לתואר הנדסי לשלוש שנים).
- Massey University מדורגת כאחת מ -50 האוניברסיטאות המובילות בעולם בתחום מדעי הטכנולוגיה והטכנולוגיה (מתוך 300), על פי הדירוג העולמי של נושאים אקדמיים בדירוג שנחאי.
מבוקש על ידי מעסיקים
לרבים מבוגרי טכנולוגיית המזון של מאסי יש מקומות עבודה לפני שהם מסיימים את ההסמכה. בגלל ההכרה הבינלאומית שלנו, אתה יכול לעבוד בכל רחבי העולם וגם בניו זילנד.
עברו ישר לעבודה
כתוכנית לארבע שנים, תוכל לעבור ישירות לתפקידי מפתח בתעשיית המזון (כגון פיתוח מוצרים, שיפור תהליכים או הנדסת מזון) ללא הכשרה נוספת. תוכנית לארבע שנים היא גם הכנה מצוינת לקריירת מחקר אם זה מעניין אותך גם.
עבודה בנושאים אמיתיים בתעשיית המזון
תוכנית טכנולוגיות המזון של מאסי מלמדת אותך את כישורי טכנולוגיית המזון הבסיסיים והיישומיים שתזדקק להם בקריירה שלך. אתה לומד לא רק בכיתה, אלא מפגשי מעבדה וסדנאות מעשיים המתמקדים בבעיות ופתרונות תעשייתיים אמיתיים. תקבל ניסיון מעשי במפעלי עיבוד מזון בסטנדרט תעשייתי. המרצים שלך הם חוקרים פעילים, רבים עבדו בתעשיות המזון הניו זילנדיות והבינלאומיות.
לדוגמה, בשנה הראשונה שלך תעבוד על בעיה שתוצג בעתיד ותמצא פתרונות יצירתיים לבעיה זו. אתה נדרש להציג את עבודתך בקורס זה באתר שאתה יוצר, אשר נצפה על ידי לקוחות פוטנציאליים. כמה אתרים פנטסטיים פותחו מתוך הפרויקט הזה. זה נותן לך מיומנויות יקרות בתקשורת העבודה שלך.
ניסיון עבודה נוסף במהלך הלימודים
התואר בטכנולוגיות המזון של מאסי מיושם מאוד. בשנה האחרונה ללימודך תעבוד עם התעשייה בפרויקטים בחסות התעשייה, ותעבד בצמוד לתעשייה זו. תוכלו לסייע בפתרון בעיות בעולם האמיתי ולעזור לעסקים שאיתם אתם עובדים.
במסי, אתה נדרש גם להשלים 900 שעות תעסוקה מאושרות לחופשת הקיץ (מעל שלוש הפסקות קיץ) בענף המזון. זה יותר ממוסמכי מזון אחרים בניו זילנד ומשמעות הדבר היא שאתה יוצא עם הבנה רחבה יותר של תעשיית המזון, כמה חוויות נהדרות עבור קורות החיים שלך ואתה תהיה מוכן להתחיל בעבודה מהיום שאתה מסיים.
מגמות
לימוד טכנולוגיית המזון מבוסס מדע והנדסה. הוא משלב מדעי יסוד, מתמטיקה וסטטיסטיקה, ומדעים יישומיים והנדסה יותר עם עסקים וניהול.
יותר מ -50% מתוכנית זו ממוקדים במלואם באוכל.
ישנם שני מגמות בתואר הראשון בטכנולוגיות מזון בהצטיינות:
- טכנולוגיית מוצרי מזון - תלמד כיצד להוביל ולנהל את פיתוח מוצרי המזון מיצירת רעיונות ועד השקת המוצר
- הנדסת תהליכי מזון - במגמה זו תתמקד בעקרונות הנדסיים, ללמוד כיצד לעצב תהליכים ולהשתמש בטכנולוגיה ליצירת מערכות ייצור מזון יעילות.
למרות שאתה צריך לבחור אחד מהמגמות האלה בעת ההרשמה, אתה יכול לשנות את דעתך תוך כדי ללמוד עוד על תעשיית המזון במהלך הלימודים. יש לך עד למחצית השנה השלישית שלך לבחור את ההתמחות הסופית שלך.
עובדות מפתח
- להשיג באוקלנד
- להשיג ב- Manawatū
- ארבע שנים במשרה מלאה
- זמין לסטודנטים בינלאומיים הלומדים ב- NZ