תואר ראשון באיכות מזון וחידושים
Latvia University of Life Sciences and Technologies
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Jelgava, לטביה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 3,500 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
15 Jul 2024
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
מבוא
מטרת התכנית האקדמית ללימודי תואר ראשון היא להכין מומחה תחרותי ובעל ידע בייצור מזון, איכות וחדשנות, המסוגל לארגן ניהול איכות ופיתוח חידושים בחברות מזון, לבצע מחקר יצירתי ולהוות את הבסיס. ללימודי המשך בהשכלה גבוהה.
במהלך תכנית הלימודים הבינתחומית רוכשים הסטודנטים ידע בטכנולוגיית מזון, איכות ופיתוח מוצרים חדשים מרעיון לשוק. ההתמקדות העיקרית במרכיב טכנולוגיית המזון של התוכנית היא במדע - כימיה, פיזיקה, מתמטיקה, טכנולוגיית מוצרי מזון ותהליכים, איכות וחדשנות. המרכיב העסקי של התכנית מתמקד בחדשנות, יזמות וניהול שיווק.
בכל שנת לימודים הסטודנטים מחזקים את הידע הנרכש במהלך הלימודים ורוכשים מיומנויות מעשיות בקורסי הכשרה 4.5 ECTS בחברת ייצור המזון.
אנו מציעים תמיכה בתחום זה עם תוכניות מלגות Erasmus+ לפעילויות ניידות חילופי סטודנטים.
תכנית הלימודים מסתיימת עם עיבוד והגנה על עבודת התואר הראשון.
למה ה- Latvia University of Life Sciences and Technologies ?
אבטחת איכות – לפי דירוג QS EECA, LLU היא אחת האוניברסיטאות הטובות באירופה ובמרכז אסיה והאוניברסיטה הטובה ביותר למדעי החיים במדינות הבלטיות. חוץ מזה, LLU מחזיק בתקן "השקעה במצוינות"!
תארים מוכרים בעולם - תוספת לתעודה המוכרת על ידי הנציבות האירופית. בוגרים יכולים להמשיך בלימודים או לעבוד בכל רחבי העולם.
מתקנים מתקדמים - ציוד מעבדה חדיש, מעונות נוחים, לימודים באנדרטה ארכיטקטונית יוצאת דופן - ארמון ג'לגבה.
מיקום גיאוגרפי מועיל - לערים הגדולות באירופה ניתן להגיע בנוחות באוטובוס, במטוס או במעבורת.
עלויות סבירות - היה חכם והשקיע פחות על ידי לימוד ב- LLU !
סביבה בטוחה וירוקה - דרך מצוינת לחוות את התרבות הלטבית. למרות המגוון של אירועים לאומיים ובינלאומיים רבים ושונים, Jelgava היא עיר בטוחה מאוד לכולם.
לימודים בעלי ערך מוסף - הוראה מבוססת עיסוק ומחקר עם קשר הדוק לשוק העבודה ולעסקים. התלמידים רוכשים ידע רב תחומי וזוכים לחשיפה בינלאומית בעזרת תוכניות ניידות שונות.
חיי סטודנט – לימודים וחיי תרבות מאוזנים, מגוון רחב של פעילויות ספורט בחינם. צברו ניסיון בינלאומי על ידי שימוש בהזדמנויות החלפה בינלאומיות!
קבלה
תכנית לימודים
תכנית הלימודים כוללת שלושה מוקדים עיקריים:
- מזון - ידע בטכנולוגיית מזון קלאסית ומודרנית ועיבוד ושימוש באריזות מודרניות בייצור מזון
- איכות - מערכות איכות בשרשרת המזון, ניהול איכות בתעשיית המזון, ניטור איכות בתחום המזון ובטיחות מזון.
- חידושים - מזון עתידי, פיתוח מוצר חדש וחידושים עוברים מהמדע לתעשייה
נוהל בחינות
הידע נבחן על פי ציונים שנלקחו ממבחנים, עבודות פרטניות וכחלק מבחינת קורס הלימוד. הערכת הידע, המיומנויות והמיומנויות המשולבות תיבחן עם עבודת התואר הראשון שתתקבל.
תוצאת התוכנית
ידע: יישם את הידע התיאורטי והמעשי בייצור מזון, ניהול איכות וחדשנות שמקורו בקורסים מדעיים בסיסיים ומיוחדים. מסוגל להסביר את המושגים והסדירות החשובים ביותר של מדעי המזון. מסוגל להפגין ידע מיוחד והבנה ביקורתית של חשיבות המחקר בפיתוח מוצרים חדשים.
מיומנויות: יכולת להשתמש בידע בתהליכי ייצור מזון לתכנון, מודל ולבחירת הפתרון המתאים ביותר לייצור מזון, ניהול איכות ופיתוח חדשנות. מסוגל לנסח, לתכנן, לבנות, לנתח, להתווכח ולהפגין גישה מדעית לפיתוח מוצרים חדשים בשיתוף עם אנשי מקצוע בתעשייה.
מיומנויות: ליישם את הידע והמיומנויות הנרכשות בייצור מזון, ניהול איכות ופיתוח מוצרים חדשים בצורה מורכבת. תכנון, ארגון ויישום ניהול איכות ופיתוח מוצרים חדשים בחברת ייצור המזון תוך שימוש בחשיבה ביקורתית ועבודת צוות. המחקר המדעי יהיה מסוגל לבחור ולנתח באופן עצמאי מידע ושיטות מדעיות, לתאר את המידע המתקבל במונחים אנליטיים, להשתמש בו בקבלת החלטות ופתרון בעיות בייצור מזון, ניהול איכות וחדשנות.
שכר לימוד בתוכנית
גלריה
אפשרויות קריירה
ליישום התכנית יש את כל התנאים המוקדמים להכנת מומחה תחרותי ובעל ידע באיכות מזון וחדשנות, המסוגל לארגן ניהול איכות ופיתוח חדשנות בחברות לייצור מזון, לבצע מחקר יצירתי וליצור בסיס להמשך לימודים ב-high- לימודים ברמה.