תואר ראשון בגסטרונומיה ואומנויות קולינריה
Antalya Bilim University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Antalya, טורקיה
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
8 חודשים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
סקירה כללית
אומנות גסטרונומיה וקולינריה משלבת פילוסופיה של אמנות ותרבות כמו גם מדע של שתיית אכילה. אמנויות קולינריה, שהייתה זמן רב בין תכניותיהן של אוניברסיטאות ומכונים בינלאומיים שונים, היוותה גם מוקד מרכזי בטורקיה. העובדה שהמבנה התרבותי משתנה והתיירות היא המגזר המתפתח במהירות בטורקיה מילאה תפקיד משמעותי בתוצאה זו. בעניין זה, מטרתן של גסטרונומיה ואומנויות קולינריה היא להכשיר שפים שיכולים להציע דגימות מהמטבח המקומי והבינלאומי ולהפוך למועמדים להיות שפי מטבח ומנהלים בתחום האוכל והשתייה. הם צפויים גם לתרום להגדלת מספר האנשים המוסמכים והמשכילים הנחוצים מאוד בענפי הלינה והמזון והשתייה. אנשים אלה מאומנים בדרך לשיפור הידע והכישורים התקשורתיים והמנהליים שלהם, ולרוב יהיו להם תפקידים בענף השירותים.
חינוך בתקנים בינלאומיים
כדי להעביר את ענף התיירות הטורקי צעד אחד קדימה, נוצרה סילבוס היברידי על ידי סקירת היבשות התיירות של האוניברסיטאות הבולטות בעולם ועל ידי התחשבות בצרכים המגזריים. הספרים העדכניים ביותר, ששימשו את האוניברסיטאות הבולטות בעולם, נבדקים ומוצעים לסטודנטים שלנו כמקורות מידע ראשוניים ומשלימים. לתלמידים שלנו יש סיכוי לנתח את המגזר ולמזג תיאוריה ותרגול באמצעות שיעורי הבית של הפרויקט שלהם. באמצעות סטאז 'במפעלי תיירות הם לומדים להכיר את המוסדות הללו באתר במהלך הכשרתם. הם גם יכולים להתמחות בחו"ל אם הם רוצים.
להיות סטודנט של המכללה לתיירות ב- ABU
התלמידים שלנו מגיעים מערים שונות ברחבי ארצנו ומחלקים שונים בעולם ויוצרים סביבה הטרוגנית ועשירה. השנה הראשונה של 4 שנות לימודנו מציעה בעיקר קורסים לעסקים ומינהל; וכך התלמידים שלנו ירכשו ידע על ניהול ועסקים. בתקופה הבאה, בנוסף לקורסים תיאורטיים בנושא גסטרונומיה ואומנויות קולינריה, התלמידים שלנו לומדים על מטבחים שונים ברחבי העולם באופן יישומי. בשנה האחרונה של הכשרתם האקדמית סטודנטים שלנו מבצעים מחקר מדעי בשיטות מדעיות הקשורות לתחום המעניין אותם. מחקר זה הוא משמעותי למי שמעוניין להמשיך בלימודי תואר שני או להתקדם במגזר מכיוון שהוא מספק תובנות לזיהוי בעיות, מציאת פתרונות והכנת דוחות.
מידע על המחלקה והתנאים הכלליים
המחלקה לאמנות גסטרונומיה וקולינריה מספקת קורסים מלאים באנגלית. הסטודנטים שלנו לומדים שפה זרה שנייה שמספקת האוניברסיטה שלנו במהלך השכלתם. הם מקבלים קורסים בסך כולל של 240 ECTS במשך 4 שנים / 8 סמסטרים. הם יכולים גם לעשות תארים מינוריים וכפול מז'ור.
דברים אקדמאים
יש לספק ידע תיאורטי ותרגול מקצועי יד ביד בתוכנית מתוכננת היטב בחינוך לתיירות. במסגרת זו הצוות האקדמי שלנו מורכב ממורים בעלי ניסיון סקטוריאלי. לכן המורים שלנו מכירים את המגזר, בקשר עם הענף, והם נפגשים מדי פעם עם נציגי המגזר ליצירת בריתות. בנוסף, הם תורמים לעולם המדע באמצעות פרסומים מדעיים ועל ידי השתתפות בכנסים.