תואר ראשון בהנדסת מזון
Ho Chi Minh City University of Technology
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Ho Chi Minh City, וייטנאם
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
VND 320,000,000
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
מבוא
סטודנטים המעוניינים בייצור, עיבוד, אריזה, בטיחות ו/או שינוע של אספקת המזון בעולם יתעניינו בהתמחות בהנדסת מזון.
סטודנטים שיבחרו להתמחות בהנדסת מזון ילמדו לשלב את העקרונות הבסיסיים של ההנדסה (כגון מכניקת נוזלים, העברת חום והעברת מסה וכו'), מתמטיקה ומדעים (ביולוגיה, כימיה ופיזיקה) עם קורסים מתקדמים בכימיה של מזון, מיקרוביולוגיה, פעולות עיבוד מזון ותכנון הנדסי.
תכנית לימודים
סיכום התוכנית
- תואר ראשון בהנדסה (טכנולוגיית מזון)
- משך הפעילות: 4 שנים
- מספר נקודות זכות: 124 נקודות זכות
- אמצעי לימוד: אנגלית
- שכר לימוד: כ-80-100 מיליון וונד בשנה(*)
(*ללימוד 4 שנים בוייטנאם)
העברת הזדמנויות
לסטודנטים יש 2 אופציות:
- אפשרות 1: סטודנטים לומדים ב-HCMUT במשך 4 שנים ומקבלים את התואר הראשון בהנדסה (טכנולוגיית מזון) המוענק על ידי HCMUT.
- אפשרות 2: לאחר השלמת 02 שנים ב-HCMUT, סטודנטים בעלי זכאות פיננסית ואקדמית רשאים לעבור לאוניברסיטאות השותפות שלנו למשך 02 השנים המאוחרות יותר כדי להשלים את לימודיהם לתואר ראשון המוענק על ידי האוניברסיטאות השותפות.
HCMUT פועלת כעת לשייך את התוכנית לאוניברסיטה השותפה שלנו בניו זילנד. המידע יעודכן כאן בקרוב.
מבנה הלימודים
- תואר ראשון בהנדסה (טכנולוגיית מזון) מוענק על ידי Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT).
- משך ההכשרה: 04 שנים ב- HCMUT, וייטנאם
- אמצעי לימוד: אנגלית
- קמפוס: קמפוס מרכז העיר. בקר בקמפוס שלנו כאן .
- תכנית הלימודים ההתייחסותית מוצגת להלן. בקר כאן לעדכונים מפורטים ואחרונים.
רשימת קורסים
שרטוט הנדסי | תזונת האדם |
כימיה כללית | מעבדה למיקרוביולוגיה של מזון |
פיזיקה כללית | עקרונות טכנולוגיית עיבוד מזון |
כימיה וביוכימיה של מזון | סוציאליזם מדעי |
הנדסת מזון 1 | תְקוּפַת הִתמַחוּת |
ביולוגיה כללית | בטיחות ביולוגית ובטיחות מזון |
מעבדה לכימיה אורגנית בסיסית | ניהול איכות מזון |
כימיה אורגנית | מעבדה לטכנולוגיית עיבוד מזון |
כימיה פיזיקלית וקולואידית | מעבדה לתפעול יחידה |
ניתוח מזון | הערכה חושית של מזון |
הנדסת מזון 2 | פרויקטים מיוחדים |
מיקרוביולוגיה של מזון | פרויקט על עיצוב צמחי מזון |
עיצוב מפעלי מזון | פרויקט קפסטון |
אנא צור קשר או בקר באתר HCMUT למידע נוסף.
גלריה
אפשרויות קריירה
מהנדסי מזון משתמשים בכישוריהם כדי לתכנן תהליכי מזון ברי קיימא ואחראים על הסביבה לייצור מוצרי מזון בטוחים, טעימים, בריאים ונוחים, שכן המודעות הצרכנית והביקוש לאספקת מזון בטוחה ושופעת גדלה
בוגרי יש מגוון רחב של עבודות להמשיך הקריירות שלהם. עם זאת, עבודות מקובצים בדרך כלל את 4 הקטגוריות הבאות:
- פיתוח מוצרים: עבודה עם מוצרי מזון, אריזה וכו '.
- הנדסה: פיתוח תהליכים ומכונות לייצור המזון ולאחסנו.
- ניהול טכני: פיקוח על אופן הכנת המזון, אריזתו ואחסונו.
- בטיחות היגיינה ואוכל.