תואר ראשון במדע בדיאטטיקה
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Al Ain, איחוד האמירויות הערביות
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
4 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
AED 2,500 / per credit *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לשעת אשראי
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
התוכנית המתואמת לדיאטה המוצעת על ידי המכללה לרפואה ומדעי הבריאות שואפת להכין בוגרים דיאטנים ברמת כניסה. משימת התוכנית היא להכין בוגרים מוכשרים שהם דיאטנים ברמת כניסה גבוהה, כדי לשפר את הרווחה התזונתית והבריאות של אוכלוסיית איחוד האמירויות הערביות. יעדי התכנית הם (1) להכין את הבוגרים להיות דיאטנים בעלי יכולת, כניסה ו (2) להכין בוגרים המפגינים מנהיגות ומחויבות לשירות בקהילה. התוכנית המתואמת בדיאטה באיחוד האמירויות מאושרת כתכניות חינוך דיאטניות זרות (FDE) על ידי מועצת ההסמכה לחינוך בתזונה ודיאטטיקה (ACEND) של האקדמיה לתזונה ודיאטטיקה (AND). נתוני תוצאות המדדים את השגת יעדי התוכנית זמינים על פי בקשה. למידע נוסף, עיין במדריך הסטודנטים בקישור למטה "פרטים נוספים על תוכנית זו".
מטרות התוכנית
מטרה מספר 1. להכין את הבוגרים להיות דיאטנים מוכשרים, כניסתיים. יעדים: (א) 85% מהסטודנטים יסיימו את דרישות התוכנית תוך 3.75 שנים מרגע ההרשמה ל- CPD (150% מהזמן המותר) (b) לפחות 60% מהבוגרים המבקשים עבודה, קיבלו עבודה הקשורה המגמה העיקרית שלהם בתוך 12 חודשים מסיום התוכנית. (ג) רשויות הבריאות באיחוד האמירויות דורשות מבוגרי התכנית המתואמת של איחוד האמירויות לדיאטה לסיים פרקטיקום נוסף של שישה חודשים לפני שהם זכאים להשתתף בבחינת ההסמכה. שמונים אחוזים מהבוגרים ייגשו לבחינת תעודת איחוד האמירויות הערביות תוך 12 חודשים מסיום פרקטיקה זו. (ד) רשויות הבריאות הרגולטוריות באיחוד האמירויות דורשות מבוגרי הדיאטה לעבור בחינת רישוי המנוהלת על ידי משרד הבריאות - אבו דאבי, משרד הבריאות או רשות הבריאות של דובאי. במהלך תקופה של 5 שנים, 80% מהבוגרים יעברו את בחינת הרישוי לדיאטנים (משרד הבריאות - אבו דאבי או שווה ערך) תוך שנה לאחר הניסיון הראשון (ה) לפחות 85% מהמעסיקים המגיבים לסקרים בקנה מידה. של 1-5 (5 = מעולה) ידרג את הבוגרים כ -3 (מספקים) או יותר טוב לידע, מיומנויות וכישורים לתרגול כניסה (ו) לפחות 60% מבוגרי התוכנית המבקשים עבודה ימצאו משרה מסגרת קלינית.
יעד מספר 2. להכין בוגרים שמפגינים מנהיגות ומחויבות לשירותים קהילתיים מטרות: (א) לפחות 50% מהבוגרים יציינו בסקר הבוגרים שהם משתתפים באופן פעיל בפעילות שירות קהילתי במהלך השנה האחרונה (ב) במשך במשך 5 שנים, 60% מהבוגרים יהיו חברים פעילים באגודות מקצועיות תוך 12 חודשים לאחר סיום הלימודים. (ג) במשך תקופה של 3 שנים, לפחות 80% מהמעסיקים שיגיבו לסקרים בסולם של 1-5 (5 = מצוין) ידרגו את הבוגרים כ -3 (מספקים) או טובים יותר להפגנת כישורי מנהיגות.
תוכנית הלימודים
עם סיום מוצלח של תוכנית זו, התלמידים יוכלו:
- בחר אינדיקטורים לאיכות התוכנית ו / או שירות לקוחות ומודד את השגת היעדים.
- החל הנחיות מבוססות ראיות, סקירות שיטתיות וספרות מדעית (כגון ספריית ניתוח הראיות של האקדמיה והנחיות לתרגול תזונה המבוססות על ראיות, מאגר Cochrane של ביקורות שיטתיות ומחלקת הבריאות והשירותים האנושיים, הסוכנות למחקר בריאות ואיכות, אתרי סליקה של ההנחיות הלאומיות) בתהליך טיפולי התזונה והמודל ותחומים אחרים של תרגול דיאטטי.
- יש להצדיק תוכניות, מוצרים, שירותים וטיפול באמצעות ראיות או נתונים מתאימים.
- הערכת מחקר מתפתח ליישום בתרגול דיאטטי.
- ערכו פרויקטים של מחקר בשיטות מחקר מתאימות, נהלים אתיים וניתוחים סטטיסטיים.
- התנהג בהתאם לתקנות הפדרליות הקיימות ולחוקים ולתקנות המדינה, ככל שיהיה, ובהתאם לתקני ההסמכה וההיקף של התנהגות דיאטטית וקוד אתי למקצוע הדיאטה.
- הפגינו כישורי כתיבה מקצועיים בהכנת תקשורת מקצועית CRD 2.3: תכננו, יישמו והערכו מצגות לקהל יעד.
- השתמש בכישורי יעוץ וחינוך יעילים כדי להקל על שינוי התנהגות.
- להפגין השתתפות פעילה, עבודת צוות ותרומות במסגרת קבוצתית.
- הקצה פעילויות לטיפול בחולים ל- DTR ו / או לאנשי התמיכה לפי הצורך.
- הפנה לקוחות וחולים לאנשי מקצוע ושירותים אחרים כאשר הצרכים הם מעבר לתחום הפרטני.
- השתמש בכישורי מנהיגות כדי להשיג תוצאות רצויות.
- השתתף בארגונים מקצועיים וקהילתיים.
- ליצור קשרים שיתופיים עם אנשי מקצוע אחרים בתחום הבריאות ואנשי תמיכה כדי לספק שירותי תזונה יעילים.
- להפגין תכונות מקצועיות בתרבויות ארגוניות שונות.
- בצע הערכה עצמית, פתח יעדים ויעדים, והכין טיוטת תיק עבודות לפיתוח מקצועי כפי שהוגדרה על ידי הוועדה לרישום דיאטטי.
- להפגין כישורי משא ומתן.
- הערך את מצבם התזונתי של אנשים, קבוצות ואוכלוסיות במגוון הגדרות בהן ניתן לתת טיפול תזונתי.
- אבחן בעיות תזונה וצור הצהרות בעיות, אטיולוגיה, סימנים ותסמינים (PES).
- תכנן ויישם התערבויות תזונה כך שייכללו עדיפות אבחון התזונה, גיבוש מרשם תזונה, קביעת יעדים ובחירת וניהול התערבות.
- לפקח ולהעריך בעיות, אטיולוגיות, סימנים, תסמינים והשפעת התערבויות על אבחון התזונה.
- תיעוד מלא העוקב אחר הנחיות מקצועיות, הנחיות הנדרשות על ידי מערכות הבריאות, והנחיות הנדרשות על פי הגדרת התרגול.
- פיתוח והדגמת כישורי תקשורת יעילים לשירותים קליניים ולקוחות במגוון פורמטים.
- לפתח ולהעביר מוצרים, תוכניות או שירותים המקדמים את בריאות הצרכנים, בריאותם, ואורח חיים.
- ספק תשובות מכבדות, מבוססות מדע, לשאלות צרכניות הנוגעות למגמות מתעוררות.
- תיאום רכש, ייצור, הפצה ושירות של טובין ושירותים.
- פיתוח והערכה של מתכונים, נוסחאות ותפריטים למידת הקבלה והמחיר האיכותי המתאימים למגוון התרבותי ולצרכי הבריאות של אוכלוסיות, קבוצות ויחידים שונים.
- השתתף בניהול משאבי אנוש.
- בצע פונקציות ניהול הקשורות לבטיחות, ביטחון ותברואה המשפיעים על עובדים, לקוחות, חולים, מתקנים ומזון.
- השתתף בפעילות במדיניות ציבורית, כולל יוזמות חקיקה ורגולטוריות כאחד.
- ביצוע פעילויות ניהול איכות קליני ושירות לקוחות.
- השתמש בטכנולוגיית המידע העדכנית לפיתוח, אחסון, אחזור והפצה של מידע ונתונים.
- לנתח נתוני איכות, פיננסיים או פריון ולפתח תוכנית להתערבות.
- להציע ולהשתמש בפרוצדורות המתאימות להגדרת התרגול להפחתת הפסולת ולהגנה על הסביבה.
- ערכו בדיקות היתכנות למוצרים, תוכניות או שירותים תוך התחשבות בעלויות ובהטבות.
- נתח נתונים פיננסיים כדי להעריך את השימוש במשאבים.
- פתח תוכנית לספק או לפתח מוצר, תוכנית או שירות הכוללים תקציב, צרכי כוח אדם, ציוד ואספקה.
- קוד וחשבון עבור שירותי דיאטה / תזונה לקבלת החזר בגין שירותים ממבטחים ציבוריים או פרטיים.