תואר ראשון בניהול בתי מלון (מסעדה וניהול foodservice)
Kendall College
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Chicago, ארצות הברית
שפות
בקש מידע
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תואר ראשון בניהול בתי מלון (Restaurant and Foodservice ניהול)
בעלות או ניהול מסעדה דורשת איזון עדין של מיומנויות אסתטיות ועסקים. בריכוז זה, תוכל לחקור נושאים רלוונטיים כגון מסעדות קונספט, אירועים מיוחדים ואוכל משובח.
מרכזי קורסי ריכוז המסעדנות ושירות הסעדת ניהול סביב הרווחיות, השיווק והפיתוח של פעילות מזון ומשקאות. בוגרים משם למשרות מנהיגות בבתי מלון, אוכל משובח ומסעדות זכיינים, הגדרות מוסדיות, וחוץ מחוץ לאתר קייטרינג ועוד.
דגימת קורס:
- יינות, כהלים מזון Affinitie ים - מלמד איך יין, בירה ומשקאות חריפים יכול לשפר את חוויית האוכל. התלמידים לומדים להתאים אותם עם מזונות שונים. שיווק ומשקאות מודגש כאסטרטגיה להגדלת מכירות. תלמידים חייבים להיות לפחות בן 21 שנים.
- אירועים מיוחדים ושיווק אירוע - מתמקדים בניהול אירועים מיוחדים נכונות וכיצד להשתמש אירועים ככלי שיווקים לקידום חברה או סיבה - קונצרטים, אירועי ספורט, ירידי רחוב ועוד
- Foodservice אסטרטגיות ומגמות - מנצל מקרי מבחן לנתח עסקי foodservice אמיתיים מדומים, השערות מבחן וללמוד להכיר את ההשפעה הפיננסית של החלטות שונות.
- תיירות בת קיימא - מציגה את המבנים וכלכלה של תיירות מודרנית. מדגיש תיירות אקולוגית ופיתוח בר קיימא. מנצל רשויות תיירות שיקגו, בהתמודדות פרויקטים מציאותיים קריטיים בתכנון ובפיתוח של יעד.
- מבוא עיצוב - מציג עקרונות עיצוב בסיסיים דרך העדשה של עיצוב פנים. כולל היסטורי כמו גם מגמות עיצוב נוכחיות.
- הכלכלה העולמית - מכסה נושאי מקרו מסורתיים בהקשר בינלאומי. נושאים כוללים חשבונאות הכנסה לאומית, אינפלציה, אבטלה, מדיניות הפיסקלית, כסף, מערכת הבנקאית ועל מדיניות מוניטרית. תלות הדדית מאקרו-כלכלית בין מדינות ואת השלכותיה על מדיניות, מסחר הגלובלי וגופים בינלאומיים נבחנת, כמו גם את הכלכלה של אחריות חברתית.
- סוגיות משפטיות ניהול אירוח - מתאר את זכויות וחובות של מלונות, מזון ומפעילים שירות משקה, אורחים ועובדים. כולל יצירה, יישום ואכיפת נהלי ציות לקיים את החוק להקטין את הסיכון.